Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fimi media
Povratak na članak

Sloković: Nismo mogli ispitati optužene

USKOK se žalio na oduzimanje imovinske koristi smatrajući da se Sanaderu trebalo oduzeti 23,7 milijuna kuna

Komentari 14

MX
Mister X
21:49 29.09.2015.

Podmukla presuda protiv Dr. Sanadera . Kriminalci su dali izjave pred uskokom. Jesu ih pročitali i podpisali ne zna se ? Kad su došli pred sud onda nisu htijeli da odgovaraju na pitanja odvjetnika Dr. Ive Sanadera . Zašto ? ? Samo iz jednoga jedinog razloga "da se ne bi zabunili u "istini" koju su znali samo tada pred uskom svjedoćiti " kako i zašto sve se optužuje Sanadera. Neki su tako daleko išli i prošli u Balkaniji i pred sucem sa zaradom-nagradom od 5 miliona eura za super svjedoćenje o mitu Sanadera !!!

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
20:09 29.09.2015.

hahahaha, pa očito je, ćaćasevraća!

VL
GU
gustirna
23:41 29.09.2015.

Udbas bajic zastrasio svjedoke....valjda je to naucio kao mali kada su se udbasi sastajali u stanu njegovog oca a on slusao iz prikrajka njihove metode....i nije udbas dozbolio da obrana ispituje njegove svjedoke da slucajno ne zaborave tekst kojim ih je nakljukao...

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
23:46 29.09.2015.

Ivi Sanaderu je suđeno po starom Zakonu o Kaznenom Postupku, prije ove zadnje izmjene zakona koja je sad na snazi od 15.12.2013. i po tom starom ZKPu se nije moglo ispitati svjedoke-suoptuženike-pokajnike, zovite ih kak hoćete. Ustavni sud je taj dio ZKPa ukinuo i jedan od razloga je i to načelo kontradiktornosti na koje se poziva Sanaderova obrana. To je promjenjeno i sad se može ispitivati najnormalnije. Ovisi o stavu koji će zauzeti Vrhovni sud u ovom slučaju, ja nekako mislim da će ponoviti suđenje. Inače, gđa.novinarka, istražite prije nego napišete o čemu se radi.

VL
Avatar delminium
delminium
23:54 29.09.2015.

gdje asu ježićevi milijuni, sad je jasno da su svjedoci prisiljeni da lažno svjedoče

VL
GU
gustirna
23:52 29.09.2015.

Da li ce sanader vratiti slike bajicu kojima ga je podmitio za jos jedan mandat 'javnog tuzioca'....

VL
RA
raikonen
21:51 29.09.2015.

sprdnja od države

VL
Avatar BraBar
BraBar
22:45 29.09.2015.

Tihomir 65, U pravu ste. Lakrdija sudstva. Primjera radi, ja bih mogao protiv vas dati opterećujući iskaz koji bi se na sudu pročitao i vaša obrana nema pravo na unakrsno ispitivanje mene kao glavnog svjedoka. Sramota.!

VL
LA
LANA555
21:15 29.09.2015.

Uskok treba uzet od Iveka sto vise novaca.Moze platit dva dobra advokata nek da lovu i nek izaze vani i nek ide na glasanje.

VL
BA
barkod
00:21 30.09.2015.

Ovo je smijurija od države i od Pravosuđa, sutra kada ga oslobode biti će vrhunac licemjerja svog tog smeća od sudaca uključujući i Ustavni sud ( Jasnica će samo zakolutati svojim velikim zelenim okicama i reći na kraju svojeg mandataa kako su sve radili po Ustavu i zakonu ) . Svugdje ima javnih tajni pa tako i u ovoj državi. Dr. Sanader je zaslužio max. max. kaznu. Ali što možemo. Događa se to i u daleko razvijenijim i boljim državama nego što smo mi ( na pr. USA slučaj O.J.Simpson i njegovi odvjetnici).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.