Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Velika prijetnja'

Slobodan Milošević osobno zapovijedio ubojstvo Arkana?

slobodan milošević
Foto: Youtube Screenshot
31.03.2014.
u 09:00

Milošević je srpskoj tajnoj službi naložio uklanjanje Arkana jer je "velika prijetnja za ustavni poredak i nacionalnu sigurnost".

Slobodan Milošević, osobno je naručio ubojstvo Željka Ražnatovića Arkana, utvrdila je istraga Specijalnog tužiteljstva za organizirani kriminal, javljaju mediji u Srbiji pozivajući se na Informer.

Milošević je, tvrdi Informer, srpskoj tajnoj službi naložio uklanjanje Arkana jer je "velika prijetnja za ustavni poredak i nacionalnu sigurnost". Navodno se Milošević bojao da će se Haaško tužiteljstvo nagoditi s Arkanom i da će u Haagu svjedočiti protiv njega. Kao drugi razlog spominju se "pouzdane informacije" koje su došle do Miloševića kako Arkan ima kontakte sa stranim sigurnosnim službama i pregovara o okupljanju oporbe koja bi se suprotstavila Miloševićevu režimu.

U Specijalnom tužiteljstvu tvrde da su dokazi koji Miloševića povezuju s ovim zločinom "više nego čvrsti". Kako je jutros javila TV Pink, pozivajući se na izvore u MUP-u Srbije, ovih dana završava se opsežna istraga o političkim ubojstvima koja su obilježila vladavinu Slobodana Milošević, a "dosadašnji rezultati istrage ozbiljno upućuju na zaključak da je mogući naručitelj nekih ubojstava osobno Slobodan Milošević".

>>Sloba i Mira preko Državne sigurnosti ubijali su svoje protivnike

Komentara 15

SI
singidunum
10:00 31.03.2014.

U organizaciji Engleza preko beogradskog podzemlja uklonili su Arkana. Uslov da državni puč uspe protiv Miloševića bio je da se prethodno ukloni Arkan.

DU
Deleted user
09:17 31.03.2014.

Kao da je to nekakvo čudo. Bez obzira na to što je Arkan bio veliki ratni zločinac, Milošević se ponašao navlas isto kao i svi komunistički diktatori, uključujući i tzv. najvećeg sina naših naroda i narodnosti.

SO
Somelier
10:05 31.03.2014.

Znači ubistvom Arkana ipak je Milošević jednu dobru stvar napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije