Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan sporazum
Povratak na članak

Slavonski Brod dobivat će 250 litara vode u sekundi iz Sikirevaca

Hrvatske vode za povećanje kapaciteta sa 100 na 250 litara vode u sekundi uložit će 12 milijuna kuna, a već je uloženo pet milijuna kuna

Komentari 3

AE
Aedes2017
10:03 05.06.2018.

Vinkovački HDZ prodaje vodu brodskoj koaliciji HSP SDP. To se znalo prvog dana tzv.zagađenja vode. Slavonijo crveni se !Zagadili te primitivna došla !!!

VL
AE
Aedes2017
09:57 05.06.2018.

Vinkovački HDZ prodaje vodu brodskoj koaliciji HSP SDP .To se znalo prvi dan tzv. zagađenja vode . Slavonijo crveni se ! Zagadili te došla primitivna !!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:45 05.06.2018.

zašto bi država davala naše pare brođanima?! rješavanje problema vodoopskrbe je u isključivoj ingerenciji lokalne samouprave, znači grada sl broda, a ne države! svi koji su ulagali svoje novce u gradnju vodovoda, samodoprinosom, ili višom cijenom vode, su budale. jer vidimo da se može to drugačije. iz cijene usluge se vraćaju ulaganja, što nisu uzeli kredit ti brođani i sagradili što oni trebaju?! baš nekog iz varaždina ili pazina, briga kakvu vodu i kolko je mogu piti u sl brodu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.