Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrdoljak u Vinkovcima
Povratak na članak

'Slavonske političke elite moraju se dogovoriti oko strategije razvoja Slavonije'

Prema njegovim riječima 350 milijuna kuna treba ući u slavonske općine bez obzira tko je načelnik i koja politička opcija je na vlasti. S tim novima djeca iz Slavonije imala bi osiguran dječji vrtić, prijevoz do škole…

Komentari 3

NI
nibunika
16:14 21.08.2016.

Problem je što su sve slavonske političke elite nestručne i polupismene da bi se mogle već 2017. godine usuglasiti i donijeti Strategiju razvoja Slavonije do 2020. godine. Univerzalni standard za koji bi trebalo inzistirati da bude ujednačen i jedinstven nan na razini Hrvatske (osiguranje mreže dječjih vrtića, prijevoza do škole, informatičko opremanje škola, i hardversko i softversko, zdravstvena zaštita, odnosno općenito osnovni infrastrukturni, gospodarski i društveni standard ), ne bi trebao biti predmet strategije razvoja pojedine regije, županije , ili gradova i općina, nego predmet strategije razvoja države, u koju bi bile uključene i specifičnosti pojedinih regionalnih područja.

VL
KA
kajinx
18:04 21.08.2016.

Svaki Slavonac treba imati svoju stranku, ući u Sabor i obogatiti se. O da, svaki treba vući na svoju stranu.

VL
DH
dalibor.hren
16:08 21.08.2016.

Kome to poslije svake laži poraste nos?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.