Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonija

Djevojčica o seksualnom zlostavljanju tetka progovorila u zadaćnici

silovanje
Foto: ilustracija
15.03.2015.
u 09:19

Djevojčica je o zlostavljanju od strane svog tetka progovorila u školskoj zadaćnici

Slavonac (47) osuđen je na sedam i pol godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svoje tada sedmogodišnje nećakinje, prenosi Glas Slavonije.

Seksualno zlostavljanje događalo se od kraja 2005. pa sve do kraja veljače 2012. godine. Djevojčica je s 14 godina o zlostavljanju od strane svog tetka progovorila u školskoj zadaćnici.

"Odvratno je, ali skupila sam snage i napisat ću. Taj čovjek ima više od 40 i kusur godina i silovao me. Da, mene, djevojčicu od sedam godina. Zar je to normalno? Na početku nije bilo tako strašno, bila sam mala i nisam razumjela te stvari, ali s vremenom počneš shvaćati", napisala je u zadaćnici.

Zlostavljača je Županijski sud u Osijeku već dva puta osuđivao na po sedam godina, no Vrhovni je sud ponovno vratio slučaj na suđenje pred izmijenjenim sudskim vijećem. Ovaj put sud je morao iznova analizirati sve dokaze i dovesti ih u vezu s presudom. I sama je djevojčica ispitana tijekom suđenja, i to videolinkom.

>> Otac troje djece silovao curicu, a kaže: Izgledala mi je starije

Komentara 11

Avatar damat
damat
09:35 15.03.2015.

pa zašto ne postoji smrtna kazna za ovakve zlotvore? osobno bih bez imalo grižnje savjesti izvršio istu.

Avatar velika jabuka
velika jabuka
09:46 15.03.2015.

jedna godina zatvora za svaku godinu silovanja. koji zakoni, koja presuda!

ST
Stojko
09:52 15.03.2015.

Vrhovni je sud vec dva puta vracao predmet na ponovno sudenje?! Znaci maltretiraj dijete dok ne pukne, a zlostavljaca ne odlobode?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije