Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SIKIREVCIMA

Slavonac pronašao eksplicitne poruke koje je svećenik slao njegovoj supruzi? 'Sve sam joj oprostio'

Teška prometna nesreća u Sikirevcima u kojoj su život izgubila dva mladića, a još  trojica ozlijeđena
Ivica Galovic/PIXSELL
28.09.2022.
u 20:33

Jedan je Slavonac prijavio svećenika iz Sikirevaca biskupu i nadbiskupiji jer je slao poruke njegovoj supruzi

Ovih dana u Sikirevcima u Brodsko-posavskoj županiji odvija se prava drama nakon što je lokalni svećenik uhvaćen u aferi s udanom mještankom. 

Njezin suprug Ivan Lepan o svemu je odlučio progovoriti jer je od biskupa i nadbiskupije tražio smjenu župnika, no to se još nije dogodilo, piše Index. U telefonu svoje supruge pronašao je poruke koje je ona izmjenjivala sa župnikom. 

- Moja supruga se njemu na ispovijedi požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svećenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da ju više ne gleda kao svećenik, nego kao muškarac - ispričao je Lepan. 

Poruke je pronašao slučajno, a u posljednja dva mjeseca primijetio je da mu supruga skrivao dio poruka u mobitelu koje je zaštitila sa šifrom. 

- Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorištava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se svećenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao s 12 žena u mjestu, ovo nije prvi put - ispričao je Ivan Lepan. Tvrdi kako njegova supruga nije spavala sa svećenikom, ali da ju je on pozivao da navečer dođe kod njega. 

Supruzi je, kaže, sve oprostio. 

- Mi smo to riješili, i njoj je bilo teško, ali volimo se, naš odnos je snažan. Razgovarao sam o ovome s djecom, sa širom obitelji, svi me podupiru. Nisam ishitreno donio odluku da o ovome progovorim - kazao je. 

Ključne riječi

Komentara 60

EK
ekoeko11
21:29 28.09.2022.

I, kažeš Ivane, nije jadna supruga kriva. Ona je "samo" pala pod njegov utjecaj, i "samo" je zaključavala i šifrirala svoj mobitel. E jado jadni, kad je i župnik bio mušterija...a tebi nikako u glavu.

Avatar Yu-te-lad
Yu-te-lad
21:30 28.09.2022.

Treba smijeniti žene u Sikirevcima! Njih 12 napastuju župnika... #Župniče izdrži!

RO
romobil
05:07 29.09.2022.

I onda se čudom čudimo što je katolika sve manje pored ovakvih "duhovnika". Ovo je tek kap vode u moru koja dospije u medije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije