Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slavio sinove zaruke pa poginuo

07.12.2008.
u 00:15

SPLIT, GRUBIŠNO POLJE, ČAKOVEC – Četiri osobe poginule su u prometnim nesrećama tijekom vikenda. Tri sata nakon prometne nesreće, koja se dogodila u Ulici Brune Bušića nešto prije 18 sati, poginuo je S. V. (70).

On je neoprezno prelazio cestu i to izvan pješačkog prelaza kada je na njega naletjela mazda.

Liječnici nemoćni
Unatoč brzoj intervenciji hitne pomoći i naporima liječnika, unesrećeni je preminuo oko 21 sat. Osim te nesreće, u nedjelju je u Ulici Zbora narodne garde u 1.20 teško ozlijeđen 27-godišnjak, koji je zbog klizavog kolnika izgubio kontrolu nad svojim hyundaijem, izletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Automobil se potom zavrtio te ponovno udario u istu ogradu.

Liječnici se bore za njegov život. Teško je ozlijeđen i 28-godišnjak koji je u Podstrani, također zbog klizavog kolnika, izletio s ceste. No, on je ipak znatno bolje prošao, nakon pružene pomoći pušten je kući.

U subotu u 22.15 u Zagrebačkoj ulici, ispred kućnoga broja 20 u Ivanovu Selu, nedaleko od Grubišnog Polja, u prometnoj je nesreći poginuo Josip Kubišta (46) iz Grubišnog Polja. Policija je izvijestila kako je 21-godišnji vozač BMW-a, daruvarskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine udario u zadnji dio kadeta kojim je u istom smjeru, prema Grubišnom Polju, vozio Kubišta. Od siline udarca kadet je odbačen 20-ak metara, a BMW je sletio na most obližnje kuće.

Pritom je udario u parkirani golf IV, potom u zid kuće te se zaustavio u putnom jarku. Unatoč tomu što su mještani pokušali pomoći Kubišti, a ubrzo i liječnik, doznajemo kako je preminuo u vozilu hitne pomoći.

Vozač u BMW-u lakše je ozlijeđen te nije bio pod utjecajem alkohola.

19 mrtvih ove godine
Te je večeri J. Kubišta s obitelji, rodbinom i prijateljima u Ivanovu Selu, samo nekoliko metara od mjesta nesreće, slavio zaruke svojega sina. To je devetnaesta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Čakovečkoj ulici u Pušćinama smrtno je stradala pješakinja Zorica Antončić (81) iz Pušćina.

Na nju je, dok je prelazila cestu preko pješačkog prijelaza, automobilom varaždinskih registarskih oznaka naletio 44-godišnji Varaždinac, koji zbog prevelike brzine nije stigao na vrijeme zakočiti. Pješakinja je preminula u čakovečkoj županijskoj bolnici.

Jučer smo pisali i tome da je u teškoj prometnoj nesreći kod Koprivnice u petak u 23.30 poginuo Boško Mehkek (24).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije