Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Dobrović:
Povratak na članak

'Očito je da odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama'

Spalionica Resnik se teško uklapa u cirkularnu ekonomiju, rekao je također Dobrović

Komentari 12

AM
ameris
13:21 06.02.2016.

Da ,da..kako će samo SDP-velmože vračati primljene (potrošene?) provizije..kako će uskoro frcati perje na Iblerovom trgu !

VL
NI
nibunika
15:10 06.02.2016.

Apsolutno sam siguran da neće izgraditi niti Plomin 3, niti neki drugi ozbiljniji energetski kapacitet, jer su totalno nesposobni, kao što je bila i prethodna Vlada. A svoju nesposobnost će pokriti nekom "ozbiljnom analizom", kao i potrebom zaštite okoliša i prirode.

VL
DU
Deleted user
13:14 06.02.2016.

Npokon netko pametan,cijeli svijet ukljnja termo elktrane a mi bi ih gradili??

VL
GU
gustirna
13:26 06.02.2016.

kome jos osim amaterima moze pasti na pamet elektrana na ugljen...o da znamo kome...

VL
OV
Ovozemaljski
13:38 06.02.2016.

Bravo ministre, tako je, od svega odustati, nista ne treba raditi, ne treba niti naci alternative tome, lijepo cemo svi skupa dignuti sve 4 uzrak i staviti solarne ploce na glave! Bravo ministre, tako cemo naprijed! Vi ste najstrucniji strucnjak među dosadasnjim ministrima, struju treba građanstvu poskupit za 200%, a poduzetnicima barem jos za 3000%, da budu konkurentniji na EU trzistu. Treba povecati uvoz struje, nikakve elektrane raditi, mi ne smijemo imati domacu proizvodnju jer bi time zaposlili puno ljudi, ali bi ugrozili dugorepe crvice i kratkorepu vrstu amebe i zato ne smijemo nikako ugroziti te skoro vec izumrle vrste, jer nas Hrvata ima ionako previse, par milijardi, a dugonoge amebe su ipak ugrozena vrsta, stop svim vrstama radova u Hrvatskoj, svi u javni sektor, kulturu i novinarstvo, privatnike natjerati da jos malo vise potegnu, barem 70 sati na dan neka rade i porez dignuti na 98.76%. Bravo ministre, vama i mostovcima i stazićima, i sdpu i hdzu i svima vam hvala sto se toliko trudite za sve nas, amen!

VL
IB
Ibra22
13:09 06.02.2016.

Hrvatska do 2018. mora zatvoriti elektrane na mazut zbog EU zakonodavstva. Moje pitanje ministru kako planira osigurat građanima struju pristupačne cijene da ne uvozimo skupu? Lijepo je što se brine za okoliš. Ajmo onda zabranit automobile ili uvest vožnju par/nepar

VL
IC
iz.croatia@gmail.com
17:33 06.02.2016.

Kada je rijec o kapitalnim investicijama Hrvatske, onda to mora biti strategija drzavnog dugorocnog karaktera, a ne da takove investicije ovise o promjeni vlade, odnosno politicke stranke koja je trenutno na vlasti. Hrvatska ovim cinom ostavlja losu sliku prema vani, tako da ulazak stranog kapitala i nadolazece kapitalne investicije se zamrzavaju, ali ne samo u vrijeme vladavine sadasnje politicke strukture nego i eventualne nove, odnosno sadasnje opozicije.Nas problem je bio i ostao da svaka nova vlada krece iznova sa novim ljudima i novim idejama. Tek kada se ideja osmisli i krene u njenu realizaciju, doci ce neka nova vlada sa novim idejama. Taj fenomen je poznat samo Hrvatima. Samo tako, "idemo naprijed".

VL
SU
sufit
13:09 06.02.2016.

Napokon ministar koji zna sto treba napraviti.

VL
GU
gustirna
13:32 06.02.2016.

da jedan nezavisni strani institu napravi istrazivanja o stetnosti za ljude i okolis sadasnje elektrane na ugljen u plominu i to objave u europskim medijima, zasigurno bi se turizam istre prepolovio.....

VL
PR
propalismoFranjoskroz
13:08 06.02.2016.

Očito je da odustajemo od zdrave pameti.Svima na moru podići cijenu struje za 100% onda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.