Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županja
Povratak na članak

Sladorana će proizvesti 70.000 tona šećera, 6 tisuća tona više od kvote

Novost u novoj sezoni je, kažu u Sladorani, što je otkupna cijena šećerne repe vezana za cijenu šećera na burzama pa ako sljedeće godine cijena šećera bude iznad 500 eura po toni, proizvođači će za svakih 50 eura više cijene biti posebno novčano stimulirani

Komentari 1

TH
thekurcula
14:35 28.12.2014.

Evo da budem iskren: već duže čujem, i čitam vesti u kojima se pominju sladorane ali ja sam do vogo trenutka bio ubeđen da sladorane proizvode slad (naklijala i osušena zrna žitarica) a evo sad sam tek saznao da sladorane proizvode šećer!!! Znači šećer je slador pa je šećerana sladorana!? Ako je to tako kako se onda zove fabrika slada?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.