Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kad kupin mali motorin'

Sladoljev se rugao Puljak, Franić mu vratio istom mjerom: 'Odmah kupiti još tri motorina za splitske Mostovce'

Split: Zbog neizglasavanja dnevnog reda otkazana sjednica Gradskog vijeća
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.01.2022.
u 11:36

"Dokazano su poslušni i vjerni tako što Marijana odluči cinkat oni su uz nju, bez puno pitanja", napisao je Franić

Ante Franić, nezavisni vijećnik splitskog Gradskog vijeća, reagirao je na izjavu Mostovog zastupnika Marka Sladoljeva koji je prozvao saborsku zastupnicu Marijanu Puljak zbog "cinkanja". Kako se Sladoljev narugao Puljak, tako se Franić narugao njemu, točnije njegovoj stranci.

"Kad već Tomašević kupuje motorin za Marijanu Puljak da se vozi i cinkaje po Zagrebu najbolje da odmah kupi još tri za koalicijski trojac iz splitskog Mosta. Dokazano su poslušni i vjerni tako što Marijana odluči cinkat oni su uz nju, bez puno pitanja. Možda je mali problem ako Marijana navali cinkavat one bez maski i covid potvrda, a splitski Most bi ka’ bar javno triba bit protiv potvrda i stožerokracije. Vjerujem da će se oni snaći da podrže svoju Marijanu, makar i sebe maskirali da ih Grmoja ne skuži", napisao je Franić na Facebooku, a u objavi je podijelio i izvedbu pjesme "Kad kupin mali motorin" Vice Vukova. Time se Franić referirao na blisku suradnju Mostovih zastupnika u Splitu te vladajućeg Centra, stranke gradonačelnika Ivice Puljka.

Podsjetimo, Sladoljev je poručio da bi Tomislav Tomašević trebao zaposliti Puljak, reagirajući na jedan njezin komentar u kojem je navela kako je prijavila susjedu koja je kutije odložila izvan kontejnera za papir. 

"Kupiti joj mali motorin i neka krstari ulicama Zagreba. Svi će biti u strahu jer sa Marijanom se nije za igrati! Usput može cinkati i one koji ne nose ni masku te tako pridonijeti državnom proračunu. Sjetimo se osnovne škole i jesmo li voljeli one koji su nas stalno tužakali drugarici. Sjedi Marijana, imaš 5 iz građanskog odgoja kod druga Tomaševića! Samo nemoj plakati kad te druga djeca budu zadirkivala", poručio je Mostovac.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije