Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA NAGODBA
Povratak na članak

Sladić priznao da je dao mito Josipi Rimac. Ići će u zatvor sedam mjeseci, kažnjen i sa 70.000 eura

Sladić je priznao i da je Josipi Rimac 2. travnja 2020. dao 15.000 eura za Ružicu Njavro, a Josipa Rimac joj je taj novac predala koji dan kasnije. Tada joj je kazala i da joj Sladić poručuje, da će joj ako spomenuta zakonska izmjena prođe, platiti još 500.000 kuna.

Komentari 4

JA
jadrankaskenderjeubijena
17:44 31.03.2023.

meni se čini da će i sladić počinit neko ,,samoubojstvo,,, ili će dobit infarkt.svi koji pokušaju od hdz a naplatit svoje usluge završe mrtvi.jadranka skender je u sred kampanje nestala,nađena pola godine kasnije u savi i policija utvrdila da se radi o ,,samoubojstvu,,.obaještajac matas je dan nakon iskaza u uskoku počinio ,,samoubojstvo,,.bandića je mjesec dana pred izbore na kojima je trebao unovčit svoje usluge u žetoniziranju izdalo srce u stanu 30 godina mlađe ,,prijateljice,,......

VL
KU
Kujttim
17:45 31.03.2023.

Josipi Rimac i Gabrijeli Žalac je najpametnije nagoditi se. Sve drugo za njih znači samo lažnu nadu i godine suđenja. Iscrpljivanje. Neka kleknu, kažu, časni sude, kriva sam...neka formalno pristanu vratiti iznos i to je to. I Ježić je obećao vratiti 5 milijuna eura i nikada ih nije vratio. Dakle i njih dvije mogu za potrebe presude reći da će vratiti lovu, a poslije će se sve ionako zaboraviti.

VL
CH
chupakabra
18:10 31.03.2023.

A što je sa zakonom sada?

VL
TR
tratincica68
22:44 31.03.2023.

Treba im prije sve oduzeti pa nek onda rade sa njima sta ocedu.nakrale su se samo tako.svu imovinu zaplijenit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.