Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNOST SRPSKE POLICIJE

Policajci nogama i pendrecima tukli prosvjednika dok je ležao na cesti

Foto: Screenshot
1/2
08.07.2020.
u 23:31

Policajci su prosvjednika udarali pendrecima i nogama dok je on ležao na cesti da bi mu na kraju snimke prišla trojica policajaca koja su ga odvukla s ceste na stranu te ga ostavila ondje

Društvenim mrežama širi se šokantna snimka iz Srbije nastala tijekom večerašnjih prosvjeda, a u kojoj se vidi kako policajci brutalno tuku jednog prosvjednika koji sklupčano leži na cesti.

Snimka je nastala u predjelu Terazije ispred nebodera Palača Albanije. Policajci su prosvjednika udarali pendrecima i nogama dok je on ležao na cesti da bi mu na kraju snimke prišla trojica policajaca koja su ga odvukla s ceste na stranu, ostavila ga ondje nakon čega su sjeli u policijska vozila i napustili mjesto događaja.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar MK3
MK3
06:43 09.07.2020.

Srpska Policija a Jugo-Milicijski stil...

Avatar PatriaCro
PatriaCro
00:37 09.07.2020.

I onda se ovi naši ljevičari bune za sve u Hrvatskoj. Možda bi bilo dobro da je u Hrvatskoj baš kao u Srbiji. Jedan čovjek da ima apsolutnu vlast a da policija kolje sve što hoda.

Avatar MK3
MK3
06:41 09.07.2020.

To se Saša Sabadoš u Beogradu zaposlio? Vučićeva velika Srbija je u međuvremenu tako velika da sada već i vlastiti narod mlati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije