Naslovnica Vijesti Crna kronika

Skrivio nesreću pa napao liječnike i vatrogasca te prijetio policiji

Mladić (20) koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola iz smjera Turčina u pravcu Gojanca na raskrižju sa županijskom cestom prošao je kroz crveno i udario u auto koji se kretao u smjeru Beretinca.
05. rujna 2011. u 16:40 6 komentara 449 prikaza
policija, sletio s ceste
Foto: Ilustracija

Na jugozapadnoj obilaznici u Poljani Biškupečkoj kod Varaždina u prometnoj nesreći u petak ozlijeđeno je više osoba.

Nesreću je prouzročio mladić (20) koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola iz smjera Turčina u pravcu Gojanca te je na raskrižju sa županijskom cestom prošao kroz crveno i udario u auto koji se kretao u smjeru Beretinca.

Vozač koji je skrivio nesreću na mjestu događaja fizički je napao vatrogasce i medicinsko osoblje koji su mu pružali pomoć.

Vikao je i vrijeđao policajce te im prijetio ubojstvom.

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar dariodario551
  dariodario551:

  Taj je dečko u vidno alkoholiziranom stanju ,vikao na Policiju : Svi ste vi komunisti,sve ću vas pobiti, B***o Komunistička ,što reći već : zna li on što je Komunizam ?

 • gulag:

  Jesu li ga bar ispendrečili dobro zbog tih riječi, balavac jedan bezobrazni!

 • Avatar dinameze
  dinameze:

  priča ide ovako(istinita 100%)-mjesto radnje PRIDRAGA kod zadra: bmw7 vozi(malo je reći vozi juri li ga juri)13-godišnjak inače sin lokalnog birtijaša u prijevodu SILEDŽIJE da ne kažem ratnog profitera.ako slučajno dođe u sukob sa nekim onda stvar dolaze rješavati njegova ... prikaži još! braća bilderi i još k tome naoružani,pa ako ne mogu riješiti stvar šakama onda su puce uvijek pri ruci. policajci su naravno nemoćni(niti smiju niti hoće riješiti stvar). ??????????????do kad????????????