Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo suđenje

Skrivila nesreću, fotografirala muškarca koji je umirao i odvezla se na posao: 'Poslala sam sve svom šefu'

Njemačka policija
Stephan Schulz/DPA/PIXSELL
14.11.2023.
u 11:41

Njezina obrana objašnjava da, budući da se nije sudarila s motociklom, nesreću ne povezuje sa sobom. I dalje se ne osjeća odgovornom za nesreću iako je njezino nedopušteno skretanje izazvalo da motociklist naglo zakoči, sklizne s ceste i zabije se u ogradu.

U ponedjeljak je na Okružnom sudu u Düsseldorfu počelo suđenje 41-godišnjakinji iz Kölna koja je u srpnju 2022. godine skirivila prometnu nesreću u kojoj je preminuo 60-godišnji motociklist. Žena se zaustavila, fotografirala nesreću i muškarca koji je umirao i odvezla se na posao. Na sudu je kazala kako se ne osjeća krivom jer nije udarila u motor, a žurila je na posao pa je nesreću fotografirala i fotografije odmah poslala svom šefu kako bi mu dokazala zbog čega kasni na posao.

Kada je vozačica u srpnju 2022. skrenula na nedopušteno mjesto, iza nje je vozio motociklist. Navodi se da se 60-godišnjak poskliznuo dok je krivudao i potom se zabio u ogradu oko stabla. Žena iz Kölna je vidjela ozlijeđenog motociklista i izašla. No umjesto pomoći, samo je fotografirala čovjeka koji je ležao na tlu, rečeno je na sudu. Žena je na sudu priznala da je fotografiju proslijedila izravno svom šefu. - Učinila sam to da mi vjeruje da ću doći kasnije jer se dogodila nesreća - objasnila je žena, javlja Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI:

Svjedokinja koja je bila na mjestu nesreće potvrdila je kako je žena rekla da mora na posao i odvezla se.

Svjedokinja je potom zapisala registarski broj žene za koju je rečeno da se odvezla i nije pružila pomoć. Dvoje drugih djelatnika prve pomoći potvrdilo je na sudu optužbe protiv žene iz Kölna. Na sudu se 41-godišnjakinji sudi za ubojstvo iz nehaja, ugrožavanje prometa, bijeg i povredu osobnih prava fotografiranjem umiruće osobe.

Optužena tvrdi da je prekasno shvatila da je krivo skrenula i kaže: - Nisam znala cestu - . Njezina obrana objašnjava da, budući da se nije sudarila s motociklom, nesreću ne povezuje sa sobom. I dalje se ne osjeća odgovornom za nesreću iako je njezino nedopušteno skretanje izazvalo da motociklist naglo zakoči, sklizne s ceste i zabije se u ogradu.

Motociklist je preminuo nakon tragične nesreće. Pritom bi sada analitičar trebao razjasniti kojom brzinom je stradali motociklist vozio i zašto je proklizao pri kočenju na suhim kolnicima. Proces se nastavlja.

Video: Tragedija u Karlovcu: Policajac na motoru usmrtio pješaka koji je prelazio cestu mimo pješačkog

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
13:36 14.11.2023.

"Svjedokinja je potom zapisala registarski broj žene za koju je rečeno da se odvezla i nije pružila pomoć." Žene imaju registarski broj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije