Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pas vs. kuhinja

Skrivena kamera: Što se događa kad vlasnika nema kod kuće

Pas vs. kuhinja - kako doći do hrane
Foto: LiveLeak
1/4
10.01.2014.
u 13:35

Kućni ljubimci znaju biti vrlo snalažljivi, pogotovo kada je u pitanju hrana

Vlasnici kućnih ljubimaca jako dobro znaju kako oni znaju biti pametni. Pogotovo kada je u pitanju hrana.

U to su se uvjerili i vlasnici jednog psa kada su u kuhinju postavili skrivenu kameru. Želeći doći do hrane, njihov bigl pokušavao je se domoći najprije preko stola i kuhinjskog otoka, no još je bio predaleko od cilja. Nakon toga si je primaknuo jedan stolac pomoću kojeg se popeo na kuhinjske elemente i došao do mikrovalne pećnice s pilećim medaljonima. Kako je izgledala cijela "operacija", pogledajte u priloženom videu!

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
maja007
16:44 10.01.2014.

od mog mačka moram skrivati kesice s hranom ,krade ih i odnese na drugo mjesto, samo pronalazim po stanu prazne kesice, iz nesesera zna povaditi stvari i raznašati po stanu, uvijek ih tražim, zna gdje mu što stoji i too traži npr. igračku koju obožava i mijauče da se s njim igram, pametne su te današnje životinje

Avatar Sunčica
Sunčica
15:06 10.01.2014.

i meni je moj mačak nedavno pojeo večeru u kuhinji dok sam ja bila u WC -u..heheh

DI
duncan_idaho
15:08 10.01.2014.

mom mačku je ipak jedino whiskas zanimljiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije