Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu ostao dužan
Povratak na članak

Škoro žestoko uzvratio Plenkoviću: Njegova Vlada nije parodija, već tragedija

"Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!" napisao je Škoro

Komentari 125

Avatar nosac
nosac
16:16 09.12.2019.

škoro sdp ?!?!?!? plenković i ekipa se potpuno pogubila, uskoro će buncati da je ruža tomašić sdp, da je zekanović srbin, da je general glasnović želi obnoviti jugoslaviju, da hasanbegović želi vratiti ime tita ...

VL
ĆI
ćiro
14:53 09.12.2019.

Ajmoooo Miro predsjednice✌

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
15:17 09.12.2019.

To je točno! Plenki i većina njegovih ministara izvan javne uprave nigdje ne može raditi

VL
MS
mala_sova
15:15 09.12.2019.

Eto, politički oštar, ali na osobnoj razini fin, pristojan, sadržajan i argumentiran odgovor. Da Večernja škola...gdje je Plenković učio diplomaciju, s tatom u domu JNA? Plenković i Kolinda da žive 1000 godina ne bi uspjeli reći nešto ovako kvalitetno.

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
14:49 09.12.2019.

Nakon ovih izbora dvije će stvari u HR biti kristalno jasne - prva, da je ljevica u manjini i da nema snage dobiti ni predsjedničke ni parlamentarne izbore. Druga, da Plenković ne odražava ni želje ni svjetonazor svoje biračke bazeze i da će doći do tektonskih pomaka na desnici, a iz svega bi se moglo konačno izroditi i nešto što već dugo, dugo čekamo - okupljanje "prave" desnice koja je desnije od Plenkovića i koja će povući dio HDZ-ove tvrđe linije i stvoriti treću repsektabilnu sangu na političkoj sceni. Onda ćemo konačno imati pravu političku scenu sa ljevicom (SDP), centrom (HDZ) i desnicom (Skoro, suverenisti, neovisni za HR i svi njima srodni). Hvala Bogu, u toj podjeli karata više neće biti HNSa, HSSa, HSLSa i sličnih mikroba.

VL
JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
15:31 09.12.2019.

Sasvim nepotrebno se Plenković petlja u kampanju koja ga se ne tiče. Mogao je napraviti pravi izbor i podržati Škoru, ali je krivo izabrao i sad vodi tuđu kampanju.

VL
GR
grodar
15:21 09.12.2019.

to škoro

VL
SP
Spezispezi
15:21 09.12.2019.

amo hdz sendvić bojna, ta ne radite cijelu godinu ništa, sad vam za izbore lijeno postove slati...

VL
DD
De der
15:01 09.12.2019.

Treba vratiti državu narodu i opljačkani kradeze novac sa europskih banaka u državi budžet. Ogromni novac su opljčali drpoljubi kradezeovci. Samo su gledali gdje što ima za gepit. Zato Kolakušić ili Škoro.

VL
ST
stefj
15:12 09.12.2019.

Eh da, vidi se da Škoro uzima glasove KGK, od Milanovića ne može. Škorina jedina šansa je da izbaci Grabar Kitarović u prvom krugu, onda je al pari Milanoviću u drugom krugu... Grabar Kitarović pak ima veliki problem jer je Plenković odveo HDZ poprilično lijevo, a time nije pridobio niti malo SDP-ovih birača, već ih je potjerao u ekstremnu ljevicu. To se dobro vidi po tome da lijevo zapravo nema niti jednog ozbiljnog kandidata osim Milanovića, ljevije ne postoji... Koliko je HDZ otišao lijevo vidi se jako dobro po Škori i rastu njegove popularnosti. Sve ono što je Karamarko prikupio, Plenković je rasturio. Polarizacija društva nije ništa manja nego prije... Možda je Plenković mislio smanjiti polarizaciju društva tako da svi odemo lijevo, pa svi složno zajedno zapjevamo. No umjesto da pjevamo "po šumama i gorama", pjevamo po Irskoj i Njemačkoj... Bit će interesantni izbori, prvi krug je borba između Škare i KGK, drugi krug je Milanović protiv onoga tko prođe. Ne treba niti govoriti o tome da je Plenkoviću odzvonilo ako KGK ne pobijedi. Vidi se koliki je strah u njemu nakon bahaćenja pred EU izbore, svugdje ide s KGK, svugdje ju podržava...

VL
MA
markofilipocic
16:53 09.12.2019.

Zanimljivo je vidjeti kako se stalno vrte isti komentari po različitim portalima od istih lažnih profila. Hmmm da nisu tu možda sendvičari, kobasičari i stranačka “mladež”?

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
15:51 09.12.2019.

Dobar je strah komu ga je Bog dao, a plenković se već poprilično boji. Ne za Kolindu, nego za sebe. Ne laje pas zbog sela

VL
LE
leurdovac
16:29 09.12.2019.

Škoro se vara, u Hrvatskoj su ljudi poput Plenkovića jako traženi. Zar nije privatna firma Sanadera angažirala dok je sišao s političke scene. Ta firma je državi prodala loših računala i lošeg softvera za stotine milijuna eura.

VL
Avatar nosac
nosac
15:54 09.12.2019.

a pazite ovo adezeova kuhinja se dogovorala kako će napadati škoru i dogovorili su da će govoriti "škoro je sdp" i "škoro je milanović", sad je poslan šalabahter sendvičarima a ovi nabijaju komentare i pluseve, dno dna...

VL
CO
ConteIvanoBajamonti
17:01 09.12.2019.

22. DECEMBRA, DAN JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE HDZ, zboooor!!! Na desnoooooo raaaavnaaaajssss!!! Napriiijeeeeeed marš - u tri pičke materine!

VL
MA
markofilipocic
16:53 09.12.2019.

Zanimljivo je vidjeti kako se stalno vrte isti komentari po različitim portalima od istih lažnih profila. Hmmm da nisu tu možda sendvičari, kobasičari i stranačka “mladež”?

VL
GR
grodar
17:28 09.12.2019.

bravo škoro

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
17:40 09.12.2019.

Ne volim Skoru radi nekih njegovih nesmotrenih izjava ali ovoga puta je i mene odusevio. Bez dlake na jeziku tako treba nastaviti i diskredibilirati sve zlocince lopove iz HDZa ali i drugih neprijatelja HR drzave.

VL
GE
GeoxHR
15:07 09.12.2019.

Fulir sve si dobro napisao osim cijelog teksa..ako nisi znao u RH je jasno već 4 godine da ljevica ne može pobjediti na parlamentarnim izborima a već skoro 5 godina nam je kristalno jasno da ljevica ne može dobiti ni predsjedničke izbire..nije mi jasno zašto si to uooće pisao..pa za to ne miramo ćekati 22.prosinac jer tada uopće ni nisu parlamentarni izbori več samo predsjednički..tvoja želja za uvođenjem treće jake snage,a to valjda misliš tek pod kraj iduće godine kada budu parlamentarni izbori je ipak samo želja,,teško je očekivati da će HDZ se raskoliti do te mhere da će ekstremna desnica uzeti dovoljno birača od HDZ da bi oni postali treća snaga-naime ti zaboravljaš nas kojima se živo fučka za ekstremnu desnicu,HNS,HSLS i ljevicu već samo razmišljamo poput Kolakušića,...nama na rubu egzistencije,blokiranima nije u fokusu vraćanje "države narodu",birba protiv Pupovca,obrana domovinskig rata i sl.gluposti ,već kako da šaljem svoje troje djece u školu sa 5 kuna i kako da platim stuju da mi opet ne iskopčaju..život u blokadi sa dugovima je živit u kojem svi vi koji pričate o nacionalizmu i suverenosti izgledate kao kretenoidi koji pričate priče za malu djecu,nas takve priče ne zanimaju i vidjet ćeš na parlamentarnim izborima pod kraj iduće godine, a ne 22.prosinca ove godine-tko će biti treća snaga

VL
LI
LizaLimenni
17:06 09.12.2019.

Ne da mi se nista ni komentirati kad se 100 sendvicara diglo. Ko uši su. A na spomen hdzenjara osip dobiju😁

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.