Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O UVOĐENJU EURA

Škoro: Vidi se da je Penava marioneta lobija kojemu su u interesu samo trgovački interesi

Zagreb: Održan ujediniteljski Sabor Hrvatskih suverenista
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
26.10.2021.
u 11:00

Više od 465 tisuća glasača na predsjedničkim izborima složilo se s mojom tezom da narodu treba vratiti Hrvatsku i omogućiti mu sudjelovanje putem referenduma u donošenju svih strateških odluka za ovu zemlju, napisao je

Miroslav Škoro oštro je na svom Facebooku kritizirao novog predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penavu i njegovo 'protivljenje referendumu o uvođenju eura u Hrvatsku'. 

Podsjetimo, Hrvatski suverenisti zajedno su s još nekoliko stranaka pokrenuli referendumsku inicijativu 'Zaštitimo hrvatsku kunu' prema kojoj bi, ako inicijativa zaživi, došlo do izmjena Ustava tako da građani mogu sami odabrati žele li uvođenje eura ili ne. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

''Novi predsjednik Domovinskog pokreta je protiv referenduma o uvođenju eura u Hrvatsku.

Kada sam rekao da će biti marioneta, nema toga tko me nije napao, a evo, sad se vidi da je marioneta uvozničkog lobija kojemu nisu na srcu hrvatski građani, nego njihovi trgovački interesi. Ovakav stav nije sukladan izvorišnoj ideji stvaranja DP-a. Više od 465 tisuća glasača na predsjedničkim izborima složilo se s mojom tezom da narodu treba vratiti Hrvatsku i omogućiti mu sudjelovanje putem referenduma u donošenju svih strateških odluka za ovu zemlju.

Na toj platformi je nastao Domovinski pokret Miroslava Škore i siguran sam da se s ovakvim stavom novog predsjednika ne slaže većina članstva.

Ova referendumska inicijativa nije protiv uvođenja eura, nego za pravo građana da o tom uvođenju odlučuju i ja pozivam sve da se uključe i potpišu je'', napisao je na Facebooku Škoro. 


 

Komentara 13

PU
paul-umpe
11:35 26.10.2021.

Jos uvjek mislim da je pevac kukavicije jaje od Krapinskog covjeka koji je volio novac od Hrvata iz Australije.

DU
Deleted user
11:50 26.10.2021.

Škoro, dao si ostavku samo iz tebi znanih razloga, ostavio pokret u rasulu, i sada šuti i ne sramoti se dalje.

SE
serafin002
16:16 26.10.2021.

Skoro bitango uživaj u slučajnom precedniku, pevaj mu bečarce na uvo, još ti samo to ostalo dok ne nastaviš pevati u Vrapču ili Remetincu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije