Skoro se ugušili monoksidom jer su u kuhinji pekli - čvarke
Koprivnički je slučaj trovanja CO upozorenje da se plinski sustavi u sezoni grijanja moraju obvezno provjeriti
Komentari 11
salo ili slanina se -tope a ne peču -- da bi se dobili čvarci -------------
zar su vlasnici portala dopustili djeci da se igraju i pišu članke? tihana hleb - sjedi, jedan. odi se baviti nečim drugim. idem i ja negdje drugdje. :-)
---dioksid --
Ugljični monoksid prolazi kroz napu, kroz drveni ugljen kao da ga niti nema... Napa samo pospješuje i ubrzava širenje CO mješavine po stanu ako nema cijev koja kroz izd odvodi usisane plinove izvan kuće... Dovodi zraka kod nape i ventilatora?a? Valjda odvodi, jer čemu koristiti napu i ventilator kojima je dovod zraka zatvoren? Zamislite si ventilator koji isisava zrak iz kuće, a kojem zatvore otvor u koji zrak usisava - čemu to i kome to može ikako pomoći? Ventilatir koji postavite nasred sobe i zatim ga pokrijete kutijom da vam ne puše? Ako pak misli na prozore i vrata, onda se stvarno pitam - nije li to neki novi \"novogovor\"?
Treba prozore otvoriti i stvar rijesena
Tihana molim te provjeri, da li se je FRIŠČIĆ odrkao TERMOELEKTRANE U Ivancu. Sada kada izgubi izbore hoće li nam ostati smrad termoelektrane i zatrovana podravska polja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od navek se znade da svinjarija (svinjska mesarija) fest opasan posao. I ni bezveze kad se veli da buju nam takvu rabotu u kad ujedmo u evropu zabranili. Gdi je tu zaštita pri radu, gdi je radna obleka, gdi jee zdrava prehrana itd. Čim se ekipa takvoga posla primi i opasnost u zraku se oseti. Mam se svi za zagrijavanje dobre domaće šljive i loze fest naločeju, a onda počneju z oštrima nožima med sobom lamatati. Ni niš čudnega kad u kakvoj klobasi komad nečijeg prsta najdete. A onda paliju vatru i kuhaju kropa i oko njega plešu kak indijanci. Bar jedan se pri tome pofuri, a svi su tak pijani da to niko i ne primeti. I onda se nekom u takvoj atmosferi malo zamanta i evo članka senzacionalističkog tipa.
Cvarci...to je proslost, i ja volim vise puta probati, jako su ukusni, jedino u Njemackoj je to jos poznato u dobrim restauranima se to dobije kao na kruh uz mast umjesto putra, prava delikatesa u Svicarskoj mlada generacija nezna vise za to i kako bi kad nisu nikada bili polak kad se kolju svinje...!
Hm Koje trostruke budaletine. Na plinu peći čvarke. I to još u kuhinji. I to još sa svim alkoholnim isparavanjima nakon svinjokolje. Te čvarke ne pi jeo ni pas.
a ova slika, jel\' ovo slikano u srbiji ili hrvatskoj.. yebo te, koji primitivan i zaostao narod
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
--monoksid--