Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALI PREGOVORI

Škoro: Ako je to konačna odluka Mosta, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika

Zagreb: Osnivačka skupština stranke Miroslava Škore - Domovinski pokret
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
1/4
17.05.2020.
u 13:02

Domovinski pokret neće, neposredno pred izbore koji su nam nametnuti, dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner, tvrdi Škoro

Miroslav Škoro oglasio se na svom Facebooku profilu nakon Mostove objave da će ipak samostalno izaći na parlamentarne izbore. Domovinski pokret i Most dugo su pregovarali oko koalicije, no ona se ipak neće ostvariti. 

Objavu Miroslava Škore prenosimo u cijelosti:

"Domovinski pokret posljednjih je mjeseci uložio veliki napor u okupljanje širokog kruga partnera s kojima bismo konačno srušili duopol HDZ-SDP. Ti su napori urodili plodom i stvorili smo jezgru snažne i svjetonazorski srodne koalicije koja već danas izaziva respekt, pa i strah političkih kartela predvođenih već spomenutim sijamskim blizancima HDZ-SDP plus trabanti, žetončići i trgovački partneri.

Ovo povijesno poslanje morat ćemo izvršiti bez Mosta s kojim smo, u dobroj vjeri, dugo i ozbiljno pregovarali. Ti pregovori nažalost nisu uspjeli. Domovinski pokret neće, neposredno pred izbore koji su nam nametnuti, dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner. Spremni smo s našim koalicijskim partnerima preuzeti odgovornost za budućnost zemlje i naroda, s Mostom ili bez njega. Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele.

Na kraju, ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek' bude vjerodostojno!", napisao je. 

Ključne riječi

Komentara 57

BA
ball
13:12 17.05.2020.

Most je izbacio Karamarka i doveo Pupovca Most se samo bori za fotelje smrdu na pokvarene srdele

Avatar Hazl113
Hazl113
13:16 17.05.2020.

Predizborne koalicije bi ja zabranio i spusito prag ulaska u Sabor sa 5 na 4 ili 3%. Ona stranka koja ne može preći taj prag nije niti potrebna u Saboru. Isto tako trebalo bi mandate vezati na člana ali i stranku. Ako neki član prelazi u drugu stranku, onda bi trebao obavezno vratiti mandat stranci iz koje je otišao. Tako bi se dosta spriječilo uhljeba i u zadnje vrijeme žetončića.

DU
Deleted user
13:55 17.05.2020.

Političari bi trebali biti primjer ponašanja svima nama ostalima. Konkretno: niste se dogovorili i šta sad? Ostanite civilizirani ljudi, a ne odmah sitna ili manje sitna bockanja, pa onda uvrede i na kraju mi svi odmahnemo rukom i zaključimo po stoti puta da su svi isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije