Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED

Škoro podržao medicinske djelatnike: 'U najvećoj krizi bili su moj veliki oslonac'

Miroslav Škoro
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
03.10.2019.
u 11:23

Medicinske sestre i tehničari skrbe o zdravlju cijele nacije i moraju dobiti zasluženo poštovanje, napisao je Škoro.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro podržao je medicinske djelatnike u njihovom prosvjedu zbog nezadovoljstva dogovorenim povećanjem plaće.

Škoro je u statusu objavljenom na Facebooku napisao kako su zdravstveni djelatnici 'svojom stručnošću i ljudskošću' bili njegov veliki oslonac.

- No uz moralnu obvezu da ih uvijek i svugdje podržavam u njihovom radu, osjećam i političku obvezu poduprijeti njihove opravdane zahtjeve. Medicinske sestre i tehničari skrbe o zdravlju cijele nacije i moraju dobiti zasluženo poštovanje. I kao predsjednik Hrvatske nastavit ću biti ambasador sestrinstva - napisao je Miroslav Škoro.

Komentara 18

IV
IvoDivo
16:08 03.10.2019.

Nema vajde, škoro će bre da izvadi kesu i plati svima koji traže. Škoro, škoro sve više pokazuješ samog sebe, jad i sramotu.

PR
Princeza
11:29 03.10.2019.

Populist.

Avatar berija1
berija1
14:24 03.10.2019.

Opet on, ne propusta priliku. Gdje je bio dok je grmilo?:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije