Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNIN

Škoro otkazao koncert na proslavi Oluje, evo tko će ga zamijeniti

Miroslav Škoro
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.06.2019.
u 12:14

Gradonačelnik Knina Marko Jelić nije baš očekivao ovakav rasplet događaja te je naglasio da se protivi miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima

Glazbeni menadžer Miroslava Škore rano jutros je priopćio da pjevač neće nastupiti na proslavi Oluje u Kninu zbog kandidature na predsjedničkim izborima.

Tako je propao dogovor nastao prošle godine kojim bi Miroslav Škoro bio glavni izvođač na proslavi na glavnom kninskom trgu.

- Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima - rekao je Ćurić za Novi list.

Kninski gradonačelnik Marko Jelić iznenađen je ovim potezom.

- Ne znam je li se prošle godine, kad smo sa Škorom dogovorili koncert, on planirao kandidirati za predsjednika Republike. Izrazito se protivim miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira. S njegovom se kandidaturom za nas apsolutno ništa nije promijenilo. Možda je Škoro bio pod stanovitim medijskim pritiskom. Ali, postupio je kako je smatrao potrebnim i odabrao svoj put. Nema problema - kazao je Jelić.

Ipak, obavijestili su tko će zamijeniti predsjedničkog kandidata na pozornici u Kninu. 

- Naše sugrađane uveseljavat će Pejaković, Stavros i Grdović - rekao je Jelić.

U zagorskoj općini Konjščina novcem iz EU gradi se fontana u obliku slova "U"

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
09:21 25.06.2019.

Moralno, pošteno i ljudski.

MS
mala_sova
08:51 25.06.2019.

Plenković je vjerojatno na Sutjesci dogovorio nastup Baje Malog Knindže, prema tome...

Avatar anti_komunist
anti_komunist
08:50 25.06.2019.

pravi potez buduceg predsjednika ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije