Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najizgledniji scenarij
Povratak na članak

Škoro osniva stranku, desnici nudi suradnju

Okupljanje desnice do sada je završavalo neuspjehom zbog taština stranačkih čelnika, no dobar izborni rezultat sada pripada isključivo Škori

Komentari 214

IM
Immanuell
08:22 24.12.2019.

Pa, bilo bi glupo da nakon što je osvojio gotovo 25% glasova ne ostane respektabilni politički čimbenik...... Neka mu je sa srećom u potencijalno uspješnoj karijeri.

VL
MA
markofilipocic
09:59 24.12.2019.

Bravo! Nema odustajanja, vrijeme je da Hrvatska prodiše punim plućima. Ako Škoro ne izađe na parlamentarne izbore, bojim se da nam nakon idućih slijedi velika koalicija.

VL
BA
bakulušić
08:50 24.12.2019.

Partija ima sve uvjete da vlada i upravlja još deset godina. Dakle, bez žurbe, polako i mudro treba stvarati uvjete za novu Hrvatsku. Tko zna hoće li od stare išta ostati. I neka bude sretno!

VL
DU
Deleted user
09:47 24.12.2019.

Obvezujem se da ću gdji KGK dati glas u drugom krugu ukoliko se: ispriča hrvatskom narodu zbog posjeta ortodoksnog chetnika Hrvatskoj i svih svojih izjava podrške etnobiznismenu i velikoservu pupiju i povuče veleposlanika iz servije kao i podršku ulasku servije u EU; ispriča za izjavu o marginalcima kao i potvrdi legitimitet HOS-ovskom pozdravu za dom; ukoliko zatraži plaćanje odštete kako hrvatskim logorašima tako i cjelokupnoj RH kao i svu dokumentaciju RH od drugog svj. rata do sada posebice o nestalima; ukoliko napravi reviziju veleposlanika RH; ukoliko povuče podršku IK- i kao i Marakeškom sporazumu, ukoliko zatraži vraćanje hrvatskih stavova i kadrova u reformi školstva i što je najvažnije ukoliko prestane biti plenkovićev kućni ljubimac i poslušnik. S obzirom da je ovo sve navedeno utopija, izbori su za mene završeni. Sačekaćemo manje od godine, pa tko bude živ bit će ponovo sad ili nikada.

VL
ZA
zagabria2
12:30 24.12.2019.

Škoro mora 'udariti' na HDZ biračko tijelo i privući u stranku sve koji nisu udbaši i uhljebi. Neka tamo ostanu samo odnarođeni protuhrvati koji glume domoljube. Vrijeme da se HDZ raspane na dvije stranke, hrvatsku i protuhrvatsku.

VL
AN
anthropos
09:27 24.12.2019.

Pravi koji može nešto učiniti je kad ne poklekne odmah, nego iz jednog neuspjeha nauči i još više nm se trudi, ništa bez rada

VL
Avatar navijač
navijač
12:30 24.12.2019.

Naprijed Škoro uz tebe smo. bolje da osnuje svoju stranku i vidi s koliko glasaća raspolaže , nego da podrži neku platformu. Sudeći po predsjedničkim izborima , mogao bi i sam sa svojom strankom biti značajan čindbenik u saboru. Bolje on nego manjinci.

VL
B2
bordon 2
11:55 24.12.2019.

Tako je Škoro. Samo malo hrabrije i sa boljim savjetnicima i ne uzimaj sa sobom one kojima je vlastiti interes ispred interesa stranke i domovine. I onda ćeš uzeti i više od 460 000 glasova jer je na ovim izborima za predsjednika apstiniralo skoro 50% biračkoga tijela.

VL
CR
CROLINDA
08:02 24.12.2019.

naprijed Škoro

VL
Avatar dzambo
dzambo
07:36 24.12.2019.

To mu je jedina preostala opcija na osnovu toliko glasova koliko ih je dobio na ovim izborima i pored toga sto iza njega nije stajao niko od ove 2 vodece stranke HDZ/SDP i njihovih glasaca koji su po ''naredbi'' glasali za ovo dvoje....a na kraju krajeva kad bi dobio parlamentarne izbore Skoro onda i ne bi morao ic na referendum za povecanje svojih ovlasti...sa pobijedom dobija ih i bez referenduma...a za druge referendume gdje su ''mutili'' ovi iz HDZ/SDP te ili slicne referendume moze dopustiti i ''konacno'' da u prebrojavanju nebude ''nestalih'' potpisa...i na kraju Skoro i treba osnovat konacno trecu stranku koja bi ''mogla'' konacno razbiti ovaj ''zacarani krug'' i dvojac HDZ/SDP...A sta bi ili koliko bi ''urlikali'' jedan Kolakusic....Pernar...ona Partizanka...DA SU DOBILI toliko glasova koliko i Skoro...ti bi svi vec ''danas'' htjeli odmah ili prijevremene parlamentarne izbore....i rekli bi bukvalno ''mi imamo legalitet''...

VL
WA
walker
09:15 24.12.2019.

Škorin uspjeh od preko 450000 dobivenih glasova znači da zdrava hrvatska opcija i dalje postoji. Ono što je izvorno bio HDZ - stranka koja je ujedinila i okupila Hrvate, već dugi niz godina pretvorena je u stranku koja u velikojj mjeri pogoduje samo onima s hdzovom stranačkom iskaznicom. Plenkovićeva mlakost i "europeizacija?!" Hdz-a kumovali su i rezultatima ovih, ali i prethodnih izbora za europski parlament. Nitko iz vrha stranke ne reagira, njima je status quo dobar... Škorininih 450000 budilica trebala bi im biti opomena. Zato predlažem da Škoro preuzme inicijativu i hrabro pozove sve svoje glasače da u drugom krugu IZAĐU na izbore i PONIŠTE listić. Preko pola milijuna poništenih listića bio bi povijesni presedan, ali i najjasnija moguća opomena vladajućim "elitama". Tako bi se stvorio zalet za eventualni uspjeh 3. opcije na parlamentarnim izborima. Grabar Kitarović ili Milanović - s ovakvim predsjedničkim ovlastima - ionako je svejedno.

VL
CR
CROLINDA
08:02 24.12.2019.

naprijed Škoro

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
13:38 24.12.2019.

Polako postaje jasno zašto Hrvati nisu imali nacionalnu državu 1000 godina. Ova situacija je toliko tragikomična da sve izgleda kao dobar Charlie Chaplinov film. Naime, nemam potrebe braniti Plenkovića jer su njegove greške jasne (problematična saborska većina, Istanbulska, Marakesh, blokada referenduma), ali običan, prosječan HDZ-ovac je ideološki vrlo sličan članu Hasabegovićevog Bloka za Hrvatsku ili Mostovcu ili suverenosti Ruže Tomašić. I što mi sada imamo? Imamo inat ovog suverenostičkog bloka oko izbora KBK za predsjednicu i taj sukob na desnici će dovesti Milanovića na Pantovčak. I onda kad nam ćirilične ploče za mjesec dana budu u Vukovaru, kad Hrvatska opet padne u kanđe Balkana, onda će suverenostima opet netko drugi biti kriv za neimanje osjećaja za vrijeme i način borbe za Hrvatsku. Ovo nije bitka za i protiv Plenkovića, ta bitka tek dolazi na parlamentarnim izborima, ovo je bitka protiv Titove biste na Pantovčaku, protiv ćirilice u Vukovaru, protiv balkanskih unija. I uz sve simpatije za vaše domoljublje,  znajte da ste, ne glasanjem za KGK, vi zaslužni za povratak Titove biste, za ćirilicu u Vukovaru, za zaokret prema Balkanu!!!

VL
Avatar 2222
2222
03:07 25.12.2019.

Ne zurite ,vasa je prednost da ste protiv korupirani stranaka i da zelite bolju i napredniju demokratsku Hrvatsku.Ostanite na strani cekajte vidjet cete da ova obecanja Milanovica i Kolinde nisu nista osim suradnje sa ruseteljima drzave Hrvatske.Pokusavaju napraviti nerede i i tako dobiti jacu podrsku E.U. Ne nasjedajte i ne zurite odrzavajte unutar stranacke razgovore i cistite smece koje ste dozivjeli.Biraci ce osjetit vasu snagu mira i pobjede bez ikakvih incidenata. Sve sretno Bog I Hrvati.

VL
RU
ruksak2
14:12 24.12.2019.

Za Škoru su glasali mladi, za Kolindu oni s osnovnom školom, za Milanovića stari

VL
CL
C.LecLeRc
07:40 24.12.2019.

Ocekivao sam ovo,nadam se da ce Skoro,Ruza,Mosta,Hasanbegovic osnovat jednu pravu desnu stranku.istu onakvu kao sto je osnovao prvi predsjednik Franjo Tudman! Ovaj HDZ to vise nije! HDZ je izdajnicka stranka koju drze Seks i Pupovac!

VL
PA
Prosvijećeni apsolutist 2
08:55 24.12.2019.

Ajmo ovce glasajte za aparat sada. Za vrijeme jednog kandidata vam je pobjeglo 150.000 djece, za vrijeme drugog 180.800. Cijele regije su vam opustosene. Ajmo ovce glasati za aparat.

VL
CH
che99
07:35 24.12.2019.

Biti će ključno pridobiti glasove od gigantskih ideologa desnice Tepeša, Ćorića, Culeja,Rojsa, Bujaneca, Djapića i ostalih štrumpfova, hahaah... na šta se vi palite nesretnici, imate li ogledalo doma?

VL
IL
ilijan1a
08:24 24.12.2019.

U drugom krugu ne glasajmo ni za koga

VL
ER
EroK
17:31 24.12.2019.

Inicijativa za promjene nije dobila prvu rundu, ali nije gotovo, dok nije gotovo, a za uspješnu završnicu ima materijala dovoljno!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.