Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR
Povratak na članak

Škoro održao presicu o čovjeku koji tvrdi da su ga Srbi pretukli jer je naručio njegovu pjesmu

Teško ozlijeđenog Vinkovčanina Škoro je osobno posjetio nakon incidenta. Nedopustivo je, kaže, da se teško ozljeđivanje kvalificira kao remećenje javnog reda i mira.

Komentari 11

OP
optrt
13:10 30.11.2021.

Ako ste objevili sliku i ime pretučenog, isto to učinite i za napadače.

VL
Avatar jebb
jebb
13:23 30.11.2021.

Kako je biti Srbin u Hrvatskoj?! Pa, sa ovakvom vlascu, isto kao i u Srbiji, mozda cak i bolje! Bez straha od pravosudja mozes paliti hrvatske zastave, rusiti spomenike braniteljima, podizati spomenike cetnicima i ratnim zlocincima, premlacivati Hrvate... mjesto u vladi ili barem u Saboru ti je osigurano... Hoce li i Pupavac odrzati konferenciju za novinare povodom ovog teskog stanja Srba u Hrvatskoj?

VL
LO
lonicera
13:00 30.11.2021.

Iz svega napisanog očito je da su državne službe štitile zlostavljače jer su nacionalna manjina. SVI moramo biti isti pred zakonom, i Hrvati i Srbi i Romi i Bošnjaci... I bogati i siromašni. Na ovaj način se ne štiti položaj Srba već jako pogoršava.

VL
PV
prcko.vita
15:34 30.11.2021.

Izgleda da Hrvatska još uvijek nije do kraja oslobođena. Baš me zanima kako će nam Rafaeli pomoći da se oslobodimo unutarnjih neprijatelja?

VL
LA
laurasarajan
17:28 30.11.2021.

Bravo Škoro konačno se netko pita zašto je većina ugrožena od manjine.

VL
RE
Retsudo
21:34 30.11.2021.

Kad je u Rijeci, u svađi zbog parkinga, Matko Škalamera odgurnuo komšiju, isti taj komšija je javio svojima i događaj je preuveličan u šaketanje tako da je Škalamera dobio mjesec dana pritvora, a mi smo iz novina odmah saznali kako se "zlikovac" zove. Samo u Večernjem bilo 10 članaka, a ovdje i sada muk. Skrivate slučaj i srpsko divljanje na jedan pokvaren i licemjeran način. Ovime, licemjernom zaštitom, samo radite svim Srbima medvjeđu uslugu, jer narod pamti ovakve stvari.

VL
NO
nomeinteresa
23:42 30.11.2021.

Vidla sam ga dok sam se vozila prije nekih mjesec dana na Medveščaku s ljubavnicom u autu, baš su djelovali sretno.

VL
ZA
Zapresictkon
19:55 01.12.2021.

Zamislite, navodno ga pretukli Srbi? Ja mislim da se maskirao, gdje bi Sebi na nekog digli ruke, osim kada ih ima 10 na jednog. Protivnik sam svakog nasilja, ali molim vas, objava nakon 10 dana sa upitnikom jel čovjek pretučen ili glumi, to je dno dna. Mladi ajtentražitenzemlju koja vas je dostojna, ova ovakva nije

VL
NB
niko bitan
08:55 01.12.2021.

Ovo je slučaj divljaštva i ništa drugo, a opravdan je od strane "izvođača radova" provokacijom. Jer da je htio slušati tu muziku koja njima nije draga. Mogu ja slušati bilo kakvu muziku, ali da skačem zato nekome po glavi -- to teško. Moguće i da se radilo o nekom drugom uzroku, možda razbijeni lik nije rekao cijelu istinu, ali opet - divljaštvo. I na kraju krajeva, tko divljaka zove na obiteljsku feštu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.