Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRAO NA OPTUŽBE

Škoro o trošenju novca stranke: Kreditnu karticu DP-a imao je samo Darijo Žepina

Zagreb: Miroslav Škoro održao konferenciju za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.08.2021.
u 19:19

Sve navedeno je neistina, kaže na optužbe objavljene u Nacionalu bivši čelnik Domovinskog pokreta

Nakon što je Nacional objavio priču o pozadini odlaska Miroslava Škore s čela Domovinskog pokreta, cijelu je situaciju komentirao i bivši čelnik stranke.

- Sve navedeno je neistina. Kreditnu karticu u Domovinskom pokretu imao je samo gospodin Darijo Žepina dok mu je ja nisam blokirao. Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog tajnika (članak 31) i Nadzornog odbora - kratko je za HRT rekao Miroslav Škoro.

Naime, Nacional piše da je Škoro s funkcije predsjednika Domovinskog pokreta morao odstupiti zbog još uvijek ne posve razjašnjenog odnosa s bliskom suradnicom Nikolinom Brajković (25) te da je njoj kupovao skupocjene darove.

Navodno se povukao i jer je stranci prodao vlastito vino, no nije ga u cijelosti isporučio. Ukupna svota koju je Škoro zaračunao stranci za vino iznosila je oko 52.000 eura, odnosno gotovo 400 tisuća kuna. No, kako je isporučio samo 1200 boca po cijeni od 10 eura, ispada da je Škoro oštetio stranku za oko 300 tisuća kuna.

VIDEO Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

Komentara 51

DV
dvojnica
21:43 03.08.2021.

Pa tko pametan bi otisao zbog par butelja vina. To su sve besmisleni razlozi.

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:06 03.08.2021.

Škoro došlo je vrijeme da i ti patiš. Dosta si ti ucjenjivački, podlo drugima jamu kopao. Sada vidi kako je biti u takvoj koži. Što tvoji bivši kažu tako će ti biti. Ni najmanje mi te nije žao

BI
Borg i Hrvati
21:21 03.08.2021.

To što se navodi je kažnjivo. Kako to da još nema ni kaznene prijave ni istrage?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije