Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJEDI
Povratak na članak

Školski štrajkovi za spas klime planirani u tisuću gradova

Školski štrajkovi kojima je cilj pozvati na akciju za spas klime planiraju se u petak u tisuću gradova i mjesta diljem svijeta, objavili su u ponedjeljak organizatori

Komentari 2

RE
reborn
15:47 14.03.2019.

Apsolutno podržavam! Što si je ta gđa Klima umislila, mijenjati se sama od sebe, to je tako ljevičarski... Klima bi svakako trebala zauzeti konzervativniji pristup u svojim samopromjenama, te biti malo manje emancipirana.

VL
ZI
zimerman
16:09 14.03.2019.

Ljevičari ponovi iskorištavaju dijecu za svoje političke ciljeve . Klima se oduvijek mijenja i mijenjat će se ( to je jednostavno prirodni proces na koji covijek nema uticaja ) dokazi su svuda oko nas na sjevernom polu je nekada biobio život nađeni su smrznuti mamuti , na našim kontinentalnim prostorima je nekada bilo more takozvano panonsko more ,tada ljudi nisu vozili auta i zagadjivali okolinu sa CO2 . Ovo je sve ljevicarska propaganda preko koje se žele uspostaviti novi zakoni koji će oporezivati sve što čovjek koristi i sve će biti u ime majke zemlje i ljubavi prema majci zemlji . U Francuskoj već dižu cijene benzina u ime klimatski promijena, žuti prsluci štrajkaju ali je malo kasno ,nije loše napomenuti da je taj isti Francuski narod nasijeo na ljevicarsku propagandu i sada placaju cehove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.