Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNE DOJAVE

Škole u Crnoj Gori drugi dan zaredom evakuirane zbog dojava o bombama, prelazi se na online nastavu

Crna Gora policija Ilustracija
STEVO VASILJEVIC/REUTERS/PIXSELL/Ilustracija
13.12.2022.
u 14:48

Na internet adrese osnovnih i srednjih škola u ponedjeljak i utorak stizale su prijeteće poruke da su postavljene bombe nakon čega je nastava prekidana, a učenici evakuirani

Crnogorsko ministarstvo prosvjete odlučilo je u utorak da će se nastava do kraja tjedna u svim srednjim i osnovnim školama u toj zemlji provoditi online, nakon što su sve obrazovne ustanove evakuirane dva dana uzastopce zbog lažnih dojava o podmetnutim bombama. Kako je priopćeno, ta odluka donijeta je na preporuku crnogorske Uprave policije, a učenicima se osigurava kontinuitet nastave. 

"Crnogorsko ministarstvo prosvjete će u suradnji s Upravom policije, blagovremeno obavijestiti javnost o svim daljim aktivnostima i preporukama. Također, i danas apeliramo na smirenost i pribranost svih građana, te poštivanje instrukcija ministarstva i Uprave policije, kako bi zajednički doprinijeli stabilnosti u novonastaloj situaciji", piše u priopćenju.

Na internet adrese osnovnih i srednjih škola u ponedjeljak i utorak stizale su prijeteće poruke da su postavljene bombe nakon čega je nastava prekidana, a učenici evakuirani.  

Dojave su stigle su e-mail adrese 'Richard Ramirez', a autor se predstavio kao Vladislav Pozdnjakov iz ruske ekstremističke grupe Muška država.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije