Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIBRIDNI RAT

Hrvatska pod terorom lažnih dojava i širenja panike: Dolazak sudaca iz Ukrajine okidač za prijetnje bombama?

06.12.2022.
u 06:50

Dojave su pristigle na adresu Vrhovnog suda te većeg broja ostalih sudova u zemlji kao i na adrese više trgovačkih centara

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
07:11 06.12.2022.

najgore je da će se pustiti van neka izjava, navodno ovo, ukazuje na, ali se ne može provjeriti... naravno da će biti poslano sa ruskog servera, ali zbog 'odbijanja rusije da sudjeluje u istrazi' neće biti moguće pronaći izvor, pošiljatelja... nitko ruse nikad nije kontaktirao, a maskirati adresu s koje se šalje, podmetnuti nečiju drugu, tuđu, ništa lakšeg. internet promet prolazi kroz 13 servera, i svi su u rukama amerikanaca, pazite, svjetska mreža, a u rukama jedne države. pa sad, tko ima svu mogućnost i pristup podacima? i priliku da manipulira njima? sigurno ne kinezi, rusi, sjeverna koreja. ovo je klasika, poslati par upozorenja. stvaranje panike, dizanje tenzija, svatko je sumnjiv, opasan.. to je stanje u kakvom živi 'balkanski špijun'. bitno je da se ljudi ne opuste. da stalno žive u okolišu u kojem je država ta koja brine o njihovoj sigurnosti. naši sudovi su zadnja mjesta gdje treba prijetiti. ili stvarati nemir. jer naše sudstvo je živa propast, rak rana države i društva. presude smiješne, suđenje se oteže desetljećima, država isplaćuje odštete zbog dugog suđenja, bez ikakvih posljedica za suce koji svojim neradom to prouzroče. zločin se kod nas ne kažnjava, žrtve se stigmatizira.

TA
tabula
10:03 06.12.2022.

Izgleda da imamo dežurnog krivca za sve domaće idiotizme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?