Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRŠNJAČKO NASILJE
Povratak na članak

Škola, liječnik i socijalci moraju procijeniti fizičko i mentalno zdravlje te obiteljsko stanje nasilnog đaka. Koliko ih to čini?

Ne smanjuje se nasilje, koje svake godine iznenadi javnost, a ne povećava se ni broj škola i ravnatelja koji znaju reagirati na prvu. Unatoč tome što u škole i s ovom godinom ulazi veći broj psihologa. Naime, samo s početkom ove školske godine Ministarstvo obrazovanja odobrilo je zapošljavanje 79 stručnih suradnika psihologa u 45 osnovnih škola i 34 srednje škole koje su u skladu s propisanim standardima, poručili su, ispunjavale uvjete za novo zapošljavanje. Drugim riječima, u ukupno 923 osnovne škole u Hrvatskoj radi 455 stručnih suradnika psihologa.

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.