Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEISKORIŠTENI POTENCIJALI
Povratak na članak

Skoko: Ponuda je slaba, a cijena visoka. A moderni turist želi istraživati, želi ljepotu i emociju

Imamo masovni turizam, Broj jedan smo u Europi po broju noćenja na broj stanovnika. Ali, što ako se Dubrovčani počnu iseljavati?

Komentari 4

Avatar Moodleen
Moodleen
19:47 30.09.2017.

Prosil bi i gospona stručnjaka i gospodu Dalmatince da mi objasne jedno: U Hrvatskoj seljak mora kupiti zemlju, traktor, strojeve.... pa onda orati, sijati, špricati, brat, kombajnirati, skladištiti hranu, izgraditi koce, štale, hraniti stoku, plaćati veterinara, pa za pajceka dobijee 9 kuna po kili. A Dalmatinac kupi barku za 500 eura, more besplatno, ne sije, ne ore .... i riba,, sa iznutricama, kakačem, 5 do 10 puta skuplja od gice. Ha?

VL
IO
ivan.oroz
08:13 01.10.2017.

Skoko objesi mačku o rep svoju teoriju. Havaji su naj poželjenija destinacija ali i naj skuplja. Rezerviraš hotel sa pet zvjezdica puni pansion i što dobiješ? Jedno veliko NIŠTA. Izađeš iz avijona ,dočeka te mini bus,doveze do hotela i resto svoga odmora kojeg si sanjao snalazi se kako znaš. Platijo si puni pansion a hrana katastrofa pa ti restoran brze hrane postane naj bolji prijatelj. Poželiš razgladati okolinu rentaš auto i opet šok,za turista izvan USA cjena je 100 % skuplja. Da stvar postane još gora u neposrednoj blizini gradi se novi hotel a radno vrijeme je od 0 do 24h. Znači tamo je sezona 12 mjeseci u godini i gradnja je dozvoljena i noću. Odeš na recepciju i tražiš povrat novca jer se želiš prebaciti u neki drugi hotel da bi se naspavao odgovor je nema povrata novca ako ti se ne sviđa pokupi stvari i odi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.