Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaštel sućurac

Skladište HŽ-a se zapalilo, eksplodiralo i potpuno izgorjelo

požar Ranžirni kolodvor
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
01.01.2015.
u 17:10

Iako se zbog jakog vjetra proširio i na okolnu vegetaciju, kaštelanski i solinski vatrogasci uspjeli su ga lokalizirati oko 14 sati.

Skladište Hrvatskih željeznica u Kaštel Sućurcu izgorjelo je danas u požaru koji je buknuo oko 13 sati.

Kako piše Dalmacija News, gašenje je bilo zahtjevno zbog opasnog zgarišta na objektu a tijekom njega čulo se i nekoliko eksplozija. Skladište je bilo puno raznih vrsta opasnog i zapaljivog materijala poput ulja, ali i uskladištenih materijala i strojeva koji su otežavali gašenje.

Iako se zbog jakog vjetra proširio i na okolnu vegetaciju, kaštelanski i solinski vatrogasci uspjeli su ga lokalizirati oko 14 sati.

Vatrogasci trenutno rade na sanaciji zgarišta i čišćenju, a o uzrocima požara i točnoj šteti znat će se više nakon očevida.

>>U Baškom Polju izbio požar, gasilo ga više od 90 vatrogasaca

>>Čuo sam eksploziju i kroz prozor vidio auto u plamenu

Komentara 6

R0
R00kie
17:39 01.01.2015.

slika cijele uhljebnicke firme. ne brinu oni,opet ce porezni obveznici sve sanirat

CE
cenzura
19:22 01.01.2015.

Šta se još sve treba desiti u HŽ-u da onaj Hajdaš-pajdaš dade ostavku. Jel ima nešto u "njegovu" resoru kaj normalno funkcionira?

HR
HR4ever
18:19 01.01.2015.

Gosp.Josipovic je jucer objavio modernizaciju HZ i prvi rezultati se vec vide....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije