Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stavljen pod klontrolu

U Baškom Polju izbio požar, gasilo ga više od 90 vatrogasaca

vatrogasci
Foto: Ilustracija: Goran Jakus/PIXSELL
31.12.2014.
u 07:53

Dežurni DVD-a Makarske, Ilija Škrabić, rekao nam je:

U Baškom Polju, uz samo Dječje selo, pored Promajne sinoć je, nešto iza 20 sati, izbio šumski požar. Gorjela je mlada borova šuma, a izgorjelo je 3.000 kvadrata, javlja Dalmacija News.

– Požar se brzo širio nošen olujnom i orkanskom burom, no na teren smo izišli s 20 vozila i 94 vatrogasca. Vjetar i studen jako su otežavali gašenje, no požar je stavljen pod nadzor već sat vremena nakon prve dojave – kazao je dežurni DVD-a Makarske, Ilija Škrabić.

U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci iz Brela, Baške Vode, Makarske, Promajne i Tučepa. Iako je požar stavljen pod kontrolu, na terenu je ostalo dežurati nekoliko desetaka vatrogasaca.

>> Vatrogasci: Ne bacajte žar i pirotehniku, kontejneri stalno gore!

Komentara 1

Avatar eli974
eli974
08:42 31.12.2014.

jel ovo piromani i zimi rade,koriste ovu nevidjenu buru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije