Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVARANI ZGROŽENI

'Skandalozno, turistkinja se danima koristila crkvom kao kabinom za presvlačenje'

Starigrad
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
20.07.2020.
u 13:30

Viđali su je čak kako šeće potpuno razodjevena iako je riječ o centru grada

Stanovnike Starog Grada na Hvaru zgrozila je žena koja je danima staru crkvicu Sv. Jeronima iz 14. stoljeća koristila kao kabinu za presvlačenje.

– Koliko znam, to je zaštićeno kulturno dobro te muzej sakralne baštine. A onda jedna gospođica, koja ima ključeve crkvice, koristi se njome kao privatnom kabinom za presvlačenje. I tako već nekoliko dana. Tamo drži svoje stvari za plažu te je koristi kao mjesto za rashlađivanje i za igru djece. Vidio sam je i u subotu kako pred crkvicom stoji razodjevena iako je riječ gotovo o centru grada i plaži koja nije namijenjena nudistima – ispričao je za 24sata jedan od svjedoka koji se našao u blizini kada je u nedjelju stigla policija.

– Nas 50-ak sve smo to gledali. Sve je izgledalo kao da je i sama policija ostala nemoćna ovim skandaloznim ponašanjem te je jednako tako napustila mjesto događaja nekoliko minuta nakon odlaska gospođice – dodao je.

Iz policije su kazali da je žena prekršajno prijavljena po članku 14 te platila novčanu kaznu.

Ključne riječi

Komentara 50

PE
Perspektivan
13:47 20.07.2020.

Jeli bar zgodna?

DE
deda1234
14:26 20.07.2020.

A zakaj nema slika??....

BA
bakugan
14:03 20.07.2020.

U redu je imati malo poštovanja prema crkvi recimo, prema kulturnoj baštini ako ne prema crkvi kao takvoj..Nismo baš divljaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije