Naslovnica Vijesti Svijet

Procurile fotografije zamjenika gradonačelnika i maloljetnice

Fotografije su u javnost dospjele nakon što ih je maloljetnica objavila na svome Facebook profilu, a nakon čega su se počele širiti tom društvenom mrežom
06. prosinca 2018. u 14:21 22 komentara 5806 prikaza
Branko Perić
Foto: Screenshot YouTube

Zamjenik gradonačelnika srbijanskog Bora Branko Perić (60) u središtu je skandala nakon što su objavljene fotografije na kojima se grli i ljubi s 15-godišnjakinjom.

Marin Sovar NOVI SKANDAL NA KAPTOLU Sovar: Seksualno me napao prelat. Mons. Kurečić: Došao je radi misnice, ništa drugo

Fotografije su u javnost dospjele nakon što ih je maloljetnica objavila na svome Facebook profilu, a nakon čega su se počele širiti tom društvenom mrežom.

Nakon što su fotografije objavljene, od Perića je zatražena ostavka, piše Blic, a on je ostavku dao uz obrazloženje da ima zdravstvenih problema.

Procurila snimka Skandalozno: Trener zbog sitne pogreške udario dijete nogom u glavu!

Političar je navodno kazao kako maloljetnicu nije ljubio već joj je čestitao na ''dobro obavljenom poslu''.

– Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice koje su ukrašavale salu. Ušao sam i vidio da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao – rekao je on, no kasnije za Blic nije želio ništa komentirati.

U slučaj se uključila i policija, no političar neće odgovarati.

Teški životni uvjeti u Južnom Sudanu Za veći miraz Facebook na udaru: Prodali maloljetnu kćer preko aukcije na društvenoj mreži

– Ovdje nema elemenata kaznenog djela jer je djevojčica starija od 14 godina i nema kaznenog djela obljube nad djetetom. Po zakonu nemamo osnove da reagiramo, ako je nešto i bilo, nije bilo pod prisilom. Međutim, maloljetnica kao da je bila pripremljena i unaprijed je znala što treba odgovoriti – rekao je izvor iz policije.

>> Na zapuštenoj cesti naletjeli na bandu s mačetama

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?