Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA SANKCIJE

Sj. Koreja najavljuje osvetu SAD-u: Nećemo odstupiti pedlja s našeg puta

Kim Jong-un
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
07.08.2017.
u 12:48

"Ako neprijatelji vjeruju da Sjeverna Koreja može biti pogođena sankcijama, to nije drugo nego obmana", dodaje se.

Sjeverna Koreja osudila je u ponedjeljak dosad najoštrije sankcije koje je Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda nametnulo toj zemlji zbog pokusa s nuklearnim projektilima te najavila osvetu SAD-u.

Pjongjang je naglasio da nije pogođen sankcijama i obećao da će nastaviti s programom nuklearnog oružja, objavila je korejska središnja novinska agencija.

"Spremni smo osvetiti se puno većim akcijama kako bi SAD platio cijenu za nasilno ponašanje prema našoj zemlji i narodu", poručuje ta izolirana zemlja u svojoj službenoj izjavi.

"Ako neprijatelji vjeruju da Sjeverna Koreja može biti pogođena sankcijama, to nije drugo nego obmana", dodaje se.

"Tako dugo dok SAD provodi svoju neprijateljsku politiku i nuklearnu ucjenu, nećemo odstupiti pedlja s našeg puta prema jačanju svoje nuklearne moći", dodaje se.  

Komentara 3

KI
kimi
13:55 07.08.2017.

Bucka bi davno opeglali da nema par atomki u arsenalu a znaju da je dovoljno blesav da ih upotrebi. I za koj k....c ga više ne ostave na miru jer realno koga briga za S.Koreju? Širenje demokratije? Pa to smo već videli kakvi su stravični rezultati posle toga.

Avatar superhik74
superhik74
19:16 08.08.2017.

Izgleda da drzavama naoruzanim nuklearninm oruzjem "uvodjenje demokracije" bombama ne ide bas tako glatko. To je poruka drugim drzavama koji nisu vazali ili okupirane od imperija kaosa.

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
14:56 07.08.2017.

Pogledaj na kartu pa onda vidis da je izmedju rusa i kineza. Americki parazitski imperi je pred padom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije