Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kibernetički napad
Povratak na članak

Ozbiljne optužbe SAD-a protiv Sj. Koreje: 'Njezino zlo ponašanje sve je gore'

"Napad je bio raširen i koštao je milijarde i Sjeverna je Koreja izravno odgovorna", poručio je savjetnik američkog predsjednika za domovinsku sigurnost Tom Bossert.

Komentari 4

5S
505.scrtom
09:26 19.12.2017.

Pa dobro pošaljite i vi njima neki mačji kašalj ako znate.Te bolesti računala ste vi izmislili.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:55 19.12.2017.

čudo jedno, najzatvorenija zemlja na svijetu nam danima puni medije, više znamo o njoj nego o naselju šatora u americi! sad su eto, oni razvijeni tolko da napadaju amerikance, šefova u računalnoj industriji! intel je, ako niste znali, američka korporacija. nije sjevernokorejska. samsung je južno korejski. microsoft, apple, to su američke kompanije. ja bih se javno zapitao, da sam amerikanac, zašto imamo tako jaku industriju, a da nam seljaci sa kuglicama ulaze u sustav? kako je moguće da rusija može utjecati na izbore u americi putem društvenih mreža, koje su prepune američkih vazala?

VL
BM
branko.mihalic1
10:41 19.12.2017.

javljaju se pravi

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:30 19.12.2017.

Javili Ameri i Englezi i sad cu ja povjerovati. Ameri su u cor sokaku sa S Korejom. Sad traze pomoc od Rusa da ih izvade iz kaljuze u koju su upali. Samo se sramote i svjt im vise ne vjeruje i shvacaju ih ne ozbiljno. Rekli napast na S Koreju pa ne smiju. Jer Kim ima osigurac u ruci to je radost zanj i njegov narod. Stavio Amere u mali dzep kao neku figuru i sad im se smije!! Pogledajt njegova osmjeha mala Koreja.slobodarski narod nema sta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.