Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak dijaloga
Povratak na članak

Sjeverna Koreja će poslati visoku delegaciju na ZOI u Južnoj Koreji

Južnokorejska strana je predložila nastavak pregovora o vojnim pitanjima na kojima bi se raspravljalo o sprečavanju slučajnih sukoba

Komentari 3

ZG
zg223
14:43 09.01.2018.

eto pocelo je svjetsko uvazavanje sj. koreje sto je nepobitan dokaz da su postali vojna supersila..a sad se sve okrece u njihovu korist,za 5 godina nitko se nece ni sjecat sankcija sj.koreji.a to je i bio cilj nuklearnog programa

VL
DU
Deleted user
08:33 09.01.2018.

Nije mi jasno zašto smo mi Hrvati lošiji čak od Sjeverne Koreje, jer eto vidimo, idu se dogovarati a mi tu do susjeda Slovenije ne možemo otići i sve oko uvale u Savudriji dogovoriti u pola sata? Najbitniji su ljudi koji tamo žive, jer ako dogovorimo dozvoljeno ribarenje svima, već smo riješili 95% problema, a granica u EU i onako ne postoji "nezvanično"? Kompliciramo si život! Eto, i Kim je otvorio karte? Nema razloga da Sabor ne poništi odluku o Arbitraži i gotovo!?

VL
MA
Marvin
23:01 09.01.2018.

Koliko ja znam Madjarska nema mora trebalo bi i njima nesto dati , srbiju zaboravio , a ja , zaboravio Cesku , Slovacku .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.