Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiskalizacija

'Sjeme zla je posađeno među ljudima, moglo bi biti incidenata'

Tržnice, Tržnica, Fiskalizacija, Hrana, Fiskalna blagajna
Marko Prpic/PIXSELL
31.07.2013.
u 21:57

Komentirajući zapljene i uhićenja u Rijeci Pervan je rekao kako je s Poreznom upravom dogovorena jača kontrola svih anomalija na tržnicama

S 1. kolovozom ističe dodatni rok prilagodbe od mjesec dana koji su dobili prodavači na tržnicama s uvođenjem fiskalnih blagajni. Fiskalne bagajne ne moraju imai oni koji imaju obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Niko Pervan, predsjednik Udruge hrvatskih tržnica, rekao je kako su primijetili povećan broj onih koji su registrirani kao OPG.

'Obrti se stavljaju u mirovanje, otvara se OPG, zemlja se uzima u najam ili ako imaju vlastitu zemlju na kojoj ne raste ništa. Pozivam ministra Jakovinu da izađe iz udobnih fotelja i napravi reviziju poljoprivredne proizvodnje jer je sjeme zla posađeno među ljudima i bojim se da će biti incidenata na tržnicama u budućnosti', izjavio je Pervan za RTL Danas.

Pervan je dodao kako je s jednim operaterom dogovoreno 10 posto popusta za one koji prodaju na tržnicama, a nalaze se u udruzi. Komentirajući zapljene i uhićenja u Rijeci Pervan je rekao kako je s Poreznom upravom dogovorena jača kontrola svih anomalija na tržnicama. 'Želimo da se sve anomalije eliminiraju. I sada idemo naprijed', rekao je Pervan.

>> Porezna presija: Zatvaraju kafiće, a kriju grijehe trgovačkih lanaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije