Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijeka
Povratak na članak

Sjekirom, palicom i kamenom napali muškarca zbog dugova

Dvojicu Riječana starih 36 i 32 godine policija je prijavila zbog pokušaja ubojstva 35-godišnjeg Riječanina kojeg su u petak navečer napali u dvorištu njegove kuće u naselju Krnjevo.

Komentari 6

MM
Mladen Miletić
16:22 23.08.2010.

Potpono ih razumijem . Makar znam da je zakon na strani kriminala i onoga tko nevrača dug kod privatnih osoba. Ali nemoj dati banci dug ili državi oni imaju sistem da naplate LEGALNO. Oni idioti koji dans posuđuju drugima novacc igraju se BANKE ( pord milion banaka u Hrvatskoj !) ako im neče dužnici da vrate novac praktički im nemožeš apsplutno ništa. Jedino ovo sa sjekirom ili oko izvaditi ali onda si ti jedini krivac i zatvor ti je siguran ! Pošto sudsgtvo ne pomišlja niti ima volju da tuđe probleme i propuste riješava, jedino da se bogate na tome svi suci i odvjetnici po 15-20 godina sporenja...

VL
OB
-obrisani-
18:35 23.08.2010.

Nitko nije ovog tjerao daposudjuje ali da se razumjemo ni ovi se nisu baš trebali igrati banke ako se ne žele ponašati kao banka i zato su i te kako krivi!

VL
MS
My Soul
21:26 23.08.2010.

Možda bi nagrađivani i fenomenalno fenomenalni guverner HNB-a Željko Rohatinski mogao objasniti hrvatskom narodu kako to da mu u državi bankarske poslove obavljaju oni koji nisu registrirali bankarske usluge, a itekako se zna kako je strog Zakon o bankama, kad je u pitanju legalno poslovanje. On koji je zadužen za nadzor banaka i svega u svezi novčarskog poslovanja, dužan je naći načina da se suzbije kamatarenje. No on po tom pitanju ništa ne čini, jer mu očigledno paše stanje kaosa u tom segmentu hrvatskog gospodarenja!

VL
OB
-obrisani-
00:31 24.08.2010.

RIJECANI???????? vjerovatno neki Hasan Mulaomerovic i Jovan Todorovic Eno dobili su i Serbediju u Rijeku jer to je jednini Jugoslavenski grad u Hrvatskoj

VL
SL
Stara Loza1
12:46 24.08.2010.

Gospodo! Citajuci komentare pitam se dali je netko od vas ikada nekome ucinio bilo sta dobra.Pa dali je to zlo ako nekome zelite pomoci i posudite mu , za njega, tako potrebni novac?Dali je to nesto, sto neki komentatori , nazivaju bankarstvom ili kamatarenjem.Ti ljudi ili osobe koje nevracaju dug su oni koje treba osuditi.Jer vjerujte nije niti sjekira niti palica potegnute samo da bi se netko zadovoljio, nego vjerojatno kao poslijednje sredstvo posto nista drugo nije pomoglo da bi se doslo do svojega!!!!

VL
OB
-obrisani-
18:17 24.08.2010.

- 24.08.2010. u 00:31h exploited1 je napisao/la: RIJECANI???????? vjerovatno neki Hasan Mulaomerovic i Jovan Todorovic Eno dobili su i Serbediju u Rijeku jer to je jednini Jugoslavenski grad u Hrvatskoj ----------------------------------------------- Kao Osijeku je bolje jer ga pljačkaju Hrvati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.