Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijeka

Sjekirom, palicom i kamenom napali muškarca zbog dugova

sjekira
Ilustracija
23.08.2010.
u 14:46

Dvojicu Riječana starih 36 i 32 godine policija je prijavila zbog pokušaja ubojstva 35-godišnjeg Riječanina kojeg su u petak navečer napali u dvorištu njegove kuće u naselju Krnjevo.

RIJEKA – Dvojicu Riječana starih 36 i 32 godine policija je prijavila zbog pokušaja ubojstva 35-godišnjeg Riječanina kojeg su u petak navečer napali u dvorištu njegove kuće u naselju Krnjevu.

Na muškarca su nasrnuli sjekirom, komadom drveta i kamenom te ga više puta udarili po glavi i tijelu, no riječ je o lakšim ozljedama.

Nakon nekoliko pokušaja muškarac je uspio pobjeći, zatražiti pomoć liječnika u KBC-u Sušak te je o napadu obavijestio policiju.

Napadači su nedugo zatim uhićeni, a kriminalističkim istraživanjem ustanovljeno je da su razlog sukobu neriješeni financijski odnosi između trojice muškaraca.

Ključne riječi

Komentara 6

MM
Mladen Miletić
16:22 23.08.2010.

Potpono ih razumijem . Makar znam da je zakon na strani kriminala i onoga tko nevrača dug kod privatnih osoba. Ali nemoj dati banci dug ili državi oni imaju sistem da naplate LEGALNO. Oni idioti koji dans posuđuju drugima novacc igraju se BANKE ( pord milion banaka u Hrvatskoj !) ako im neče dužnici da vrate novac praktički im nemožeš apsplutno ništa. Jedino ovo sa sjekirom ili oko izvaditi ali onda si ti jedini krivac i zatvor ti je siguran ! Pošto sudsgtvo ne pomišlja niti ima volju da tuđe probleme i propuste riješava, jedino da se bogate na tome svi suci i odvjetnici po 15-20 godina sporenja...

OB
-obrisani-
18:35 23.08.2010.

Nitko nije ovog tjerao daposudjuje ali da se razumjemo ni ovi se nisu baš trebali igrati banke ako se ne žele ponašati kao banka i zato su i te kako krivi!

MS
My Soul
21:26 23.08.2010.

Možda bi nagrađivani i fenomenalno fenomenalni guverner HNB-a Željko Rohatinski mogao objasniti hrvatskom narodu kako to da mu u državi bankarske poslove obavljaju oni koji nisu registrirali bankarske usluge, a itekako se zna kako je strog Zakon o bankama, kad je u pitanju legalno poslovanje. On koji je zadužen za nadzor banaka i svega u svezi novčarskog poslovanja, dužan je naći načina da se suzbije kamatarenje. No on po tom pitanju ništa ne čini, jer mu očigledno paše stanje kaosa u tom segmentu hrvatskog gospodarenja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije