Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donacija

Sjedala s Maksimira na lepoglavskim tribinama

dinamo (1)
Arhiv Grada Lepoglave
12.08.2011.
u 12:28

Na tribine je postavljeno 260 sjedala, a ostala su pohranjena u depoe i njima će se po potrebi zamjenjivati dotrajala i oštećena sjedala

 LEPOGLAVA – Radnici zaposleni u programu javnih radova u Lepoglavi i članovi gradske Zajednice sportskih udruga na tribinama Sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi montirali su 260 plastičnih sjedala. Riječ je o dijelu donacije od ukupno 400 sjedala, koje je Lepoglavi darovao zagrebački Dinamo.

– Nakon početka obnove stadiona u Maksimiru, sami smo demontirali sjedala i prevezli ih u Lepoglavu. Postavili smo ih na naše tribine na kojima dosad sjedala nije bilo, već su posjetitelji sjedili na betonskoj podlozi. Dakako da će posjetiteljima ubuduće biti mnogo udobnije pratiti utakmice i natjecanja, a stoji i to da su lijepa plava sjedala uvelike uljepšala vizuru našeg nogometnog stadiona – poručio je Stjepan Ficko, predsjednik Zajednice sportskih udruga te na pomoći zahvalio i tvrtki Funda d.o.o.

Na tribine je postavljeno 260 sjedala, a ostala su spremljena i njima će se po potrebi zamjenjivati dotrajala i oštećena sjedala.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije