Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Sjećate li se gej para koji su izbacili iz KUD-a u Gundincima? Dobio je prvu presudu, maknuli su ih jer su homoseksualci

21.07.2022.
u 11:54

Mediji su još 2019. pisali kako je KUD izbacio dvojicu gej članova jer im je smetalo to što su se muškarci grlili i fotografirali. Par je tvrdio kako su im uskraćeni dolasci na probe i nastupi u KUD-u zbog njihove spolne orijentacije. – Dvojica članova odlučila su iz pjevačke skupine, u kojoj sam bio dvije godine, izbaciti mog partnera i mene, poručivši da oni neće biti dio skupine "dok se iz nje ne izbace pederi" – opisao je u ožujku 2018. slučaj 41-godišnjak, jedan od izbačenih.

Komentara 10

KO
kopija120
13:19 21.07.2022.

Poznavajući naše "novinarstvo" informacija o grljenju i fotografiranju je nepotpuna.

Avatar Marko
Marko
13:05 21.07.2022.

Ne sjećamo se gej para a ni Gundinaca

ZD
zdravljak
14:09 21.07.2022.

Zamisli, znači oni su osuđeni jer ne žele pjevati sa gey parom. Dakle, ako dođe neki gay i kaže da on hoće samnom pjevati, ja sam po zakonu dužan sa njim pjevati.. zanimlivo.... leftardi i debilčeki su preuzeli vlast na svim razinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?