Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 
zaboravljenih uličnih igara
Povratak na članak

Sjećate li ih se? Ovo su dječje igre koje su igrali naši stari

Projekt iz Preloga "Zaboravljene ulične igre" želi djecu iščupati iz virtualnog svijeta te ih natjerati da se pokrenu i druže

Komentari 5

DU
Deleted user
19:46 20.08.2015.

Tko se sjeca igre "Pincek i pala"? Ja znam jednu skolicu gdje se nacrta 9 polja t.kucica (3×3) pa se skace s dvije noge, pa lijevom, desnom, zabica - ali se ne smije nagaziti na crtu. Prvo se skace iz sredine, a potom sa uglova. Bila su to lijepa vremena! Igranje vani, a sendvic: kruh namazan s domacom masti i posut crvenom paprikom :-)

VL
DR
dragica949
20:05 20.08.2015.

Evo,prisječam se piljkanja (igra s 5 kamenčića),gumbanja,gumi-gumi,pikukanja.Mi smo odrasli na gradskim ulicama,trgovima i parkovima,družeći se i igrajući od jutra do sutra.Danas moj unuk ne zna kud bu se stavil,ak mu nije puna baterija na tabletu.

VL
DU
Deleted user
22:16 20.08.2015.

je li ovo reklama za cedevitu ili .....?

VL
Avatar šerpa
šerpa
20:53 20.08.2015.

ja sam se najviše volio igrat jako popularne igre "tate i mame"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.