Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kbc sestre milosrdnice
Povratak na članak

Sjajan uspjeh naših liječnika: Prvi put u Hrvatskoj izveden zahvat na tumoru robotskom rukom

Odjelu intervencijske radiologije KBCSM-a osigurana je ova tehnologija kako bi se isprobale sve mogućnosti i prednosti ovog sustava koji se planira u budućnosti koristiti kod većine onkoloških pacijenata

Komentari 6

Avatar barba_barba
barba_barba
10:28 24.03.2023.

respekt, za mirnu ruku koja robota vodi

VL
PV
prcko.vita
10:01 24.03.2023.

Evo, ima i lijepih vijesti iz Hrvatske zdravstvo. Bravo. Ali treba još više i bolje.

VL
AM
amorphius
11:11 24.03.2023.

lol, kako super ali što ti vrijedi kada u današnje vrijeme moraš čekati godinu dana dok dođeš na red i onda ako imaš peh, sorry pre kasno.

VL
Avatar Mlečanka
Mlečanka
10:47 24.03.2023.

bravo, samo naprid u znanstveni progres...tribat će to i susjedima, jer u BIH ima puno slučajeva karcinoma na bubrezima, budući da su tamo NATO-snage koristile kancerogeni osiromašeni uranij u prošlom ratu...onaj isti otrov kojim će sada Britanci zagaditi Ukrajinu

VL
DU
Deleted user
10:00 24.03.2023.

Čiji je to uspjeh.Meni osobno ništa ne znaći .Ja tražim osnovno pravo na zdravstvenu zaštitu koja mi je u večini slučajeva uskračena,.Uskračeno mi je pravo koje ostvarujem kao osiguranik.Totalni kolaps sistema ,nedostatak ljudi,nesavjesno i neodgovorno lječenje potpuna anarhija i nepoštovanje pacjenata koji bi se sad trebali radovati nečim koje je njima oduzeto da bi se plačao populizam.

VL
BO
bogila
09:52 24.03.2023.

Realno govoreći "običan" puk vrlo teško će moći koristiti prednosti suvremene medicine. To je predviđeno za političku elitu i ostali šljam, a mi za obični UZV srca ili MR čekamo po dvije godine i više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.