Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Ministarstva zdravstva:
Povratak na članak

Situacija s koronom nije dobra, 15-minutni posjeti djeci ostaju

U Klaićevoj je jednom roditelju onkoloških bolesnika omogućen cjelodnevni boravak

Komentari 6

DU
Deleted user
15:39 15.08.2020.

Svaka čast ponosnim jedaćima besplatnih ADZ sendvicha, oni su svojim komentarima na VL i drugim medijima proizveli javni linč na ove "zločeste i sebične" roditelje i tako zaštitili vladu od naroda, sve u ime velikog i bezgrešnog te ponajviše nesebičnogg vođe Andreja Broza Plenkovića.

VL
TA
Talleyard
12:44 15.08.2020.

Roditelji koji to žele neka svoju djecu zadrže kod kuće i preuzmu odgovornost za njihovo zdravlje, s kojim pravom bi oni ugrožavali zdravlje i živote druge djece ?

VL
DU
Deleted user
11:20 15.08.2020.

Zanimljiv transparent, Da li to znači da roditelji trebaju ići sa djecom u školu i vrtić da bi bili uz dijete 24 sata.

VL
MT
mel_torme
15:20 15.08.2020.

Fejs je stvorio opasnu iluziju da svatko može imati mišljenje o svačemu i da je ono bitno. Ako su ti roditelji spremni biti izolirani u svojim kućama i ne ići ama baš nikamo onda neka dolaze u posjetu i duže, ali ako će visiti u birtiji i kladionici 6 sati a onda bi došli u bolnicu na 2 sata to doista ne može. Kako uopće nekome može pasti na pamet liječncima dijeliti savjete i zahtjeve samo zato što se to njima više sviđa? Život nije fejsbuk.

VL
DH
dalibor.hren
14:56 15.08.2020.

Posjeti djeci nekoliko minuta, a birtije do ponoći...tko je tu skrenuo?

VL
LA
larala
12:33 15.08.2020.

Sramotno, bolesna djeca trebaju ispaštati jer su političari odlučili žrtvovati sve radi turizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.