Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave

Situacija na području Velike Gorice konačno nešto bolja

poplava,  (1)
Marko Čubrilo
22.09.2010.
u 12:35

Danas je u najugroženije mjesto Čičku Poljanu stigla vojska sa svojim čamcima na kojima se prevoze hrana.

Trećeg dana poplava situacija na području Velike Gorice konačno je nešto bolja. Danas je u najugroženije mjesto Čičku Poljanu stigla vojska sa svojim čamcima na kojima se prevoze hrana i potrepštine.

Vojsci pomaže i lokalno stanovništvo sa svojim čamcima.

- Jučer je situacija bila katastrofalna. Ovdje nije bilo nikoga tko bi preuzeo organizaciju i tko bi rekao kamo se hrana treba voziti. Svi su radili sve, a nitko više nije znao što zapravo radi.  Ovdje nisu bili nikakvi predstavnici institucija koji bi nas trebali usmjeriti. Došla su nam dva vojnika bez opreme - rekao je jedan stanovnik Čičke Poljane. 

Iako su neki evakuirani, on tvrdi da tamo još ima ljudi kojima treba pomoć.

Danas poslije podneva zbog poplave je za sav promet zatvorena cesta Sisak – Popovača, a cestovni prijelazi preko kanala Sava – Odra u Blatu i na Brezovičkoj cesti otvoreni su.

Nešto nakon 15 sati policija je javila kako je otvoren i prijelaz Gradići - Petrovina preko kanala Sava - Odra.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:15 22.09.2010.

Inače Slovenija več sprema argumente i dokaze da dobije 280 milijona eura za saniranje posljedica poplava kod nas iz EU buđeta..Iz kojeg buđeta če HR namiriti štetu ??? Hoče li dobiti neku pomoč od svojih balkanskih partnerica pred EU ulazoma Albanije, Srbije i CG ???

KR
kreont
15:43 22.09.2010.

Da je tito živ odavno bi svi vojnici već bili na položajima. Hvala ti druže tito što si sagradio savski nasip. Valjda nas je jedino taj mazohist mogao držati na okupu i nekako u redu, a i taj mali čovjek bio je veći.

AS
as55
16:15 22.09.2010.

Dobit če Hrvatska od istočni susjeda kurčinu kao što je uvjek i dobila da imaju šta odneti i opljačkati bili bi prvi a izgleda da če sve opet kod Jače trpiti penziči i stoka sitnoga zuba.Oni se nisu naučili na vlasti ničega odricati pa i zašto bi kada uvjek budale skrbe za nji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije