Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Šišljagić: Neprihvatljivo je da se za brodogradnju ima, a za seljake nema novca

šišljagić
Arhiva VL
12.02.2010.
u 12:35

Prijedlog da 1600 poljoprivrednika kojima je ukradeno 10.000 tona uskladištenog žita dobije potporu u pšenici također je ocijenio neprihvatljivim.

- Neprihvatljivo je da Vlada ima 13 milijardi kuna za spas brodogradnje, a nema 22 milijuna kuna za spas slavonskog seljaka - reagirao je danas u Osijeku predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić komentirajući planove Vlade o odšteti za seljake u aferi Đakovština. Prijedlog da 1600 poljoprivrednika kojima je ukradeno 10.000 tona uskladištenog žita dobije potporu u pšenici također je ocijenio neprihvatljivim.

Najavama premijerke Jadranke Kosor i ministra Petra Čobankovića da će umjesto novca dobiti pšenicu nisu zadovoljni ni seljaci okupljeni u udrugu Brazda. Kako je najavio njihov predsjednik Mato Brlošić, Vladi će ipak dati još neko vrijeme da na bolji način riješi pitanje Đakovštine, a  ne bude li razumijevanja, slijede prosvjedi i blokada silosa.

Komentara 14

OB
-obrisani-
14:14 12.02.2010.

rudolf, eh, da i kao dalmatinac ću reći da je dosta tih sranja u brodogradilištima pošto samo gomilaju gubitke i nalaze se na grbači poreznih obveznika vrijeme je da se ili zatvore ili prodaju dosta trošenja tuđeg novca

TC
tigar-cro
15:35 12.02.2010.

Sisljagicu, Nikako nije prihvatljivo sto ste, pod vodstvom vaseg \"\"Poglavnika\"\".....Glavasa.....OPLJACKALI I OPUSTOSILI......Slavoniju i Baranju!!!!!!! Dakle.....sakrijte se u \"\"misju rupu\"\" i....\"\"zacepite\"\"!!!

DU
Deleted user
12:51 12.02.2010.

Uvaženi doktor Šišljagić zaboravlja na činjenicu da su sve ove vlade sosad garantirale za Brodogradilišta brojnim milijardama kuna unatrag svih tih godina. Garancije dolaze na naplatu i radi kredibiliteta i boniteta države to se mora platiti. Ne obožavam Šukera niti njegove makinacije, Slavonskoga seljaka trebalo je obeštetiti s novcem, a taj isti novac vratiti nakon istraga. U glavnom igree bez granica ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije