Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovljeno suđenje
Povratak na članak

Pokajnik osuđen, suoptuženi Šišljagić i Marolin oslobođeni

Po optužnici Šišljagića i Marolina teretilo se da su nalazi poduzetnike od povjerenja kojima bi isplaćivali županijske poticaje za njihove tvrtke, a oni bi im morali vraćati na ruke i do 80 posto iznosa, po podsredstvom Zlatka Maksimovića ili izravno.

Komentari 3

DO
domxerex
12:20 23.01.2020.

Naše drago krivosuđe, još malo pa će biti bolje da ga nema. Tako sude da nije ni čudo da je onaj lik u Spliru uzeo pravdu i zaštiru u svoje ruke. Zanimljivo je kako su lika pronašli za 3 sata (dakle mogu kada hoće) a tu trojicu godinama ne mogu osuditi iako ih policija redovito i uredno hapsi. Možda zato jer se jedno vrijeme na youtubu vrtila (pa poslije povučena) snimka na kojoj se vide dvojica od trojice ubijenih i predsjednik suda i šef splitskog uskoka kako zajedno ugodno čavrljaju u kafiću. Navodno malo prije nego su pobijeni pomenuti mafijaši. Zašto me to ne čudi. Mislim da je to kod DORHa, uskoka i suda više pravilo nego izuzetak. Presude to potvrđuju. Šta onda drugo ljudima preostaje nego uzeti oružžje u ruke i sami sebe zaštiti od krivosuđa. Sve mi se više čini da su tu krivosuci možda i krivlji od kriminalaca. Možda je jadni splićo trebao krenuti od dorhovaca i krivosudaca? Njemu bi kolinda trebala nositi kolače a ne bandiću.

VL
KO
Kokoiduhovi
07:31 24.01.2020.

I da se pojavi neki novi Jan Palach kao 1969. u Pragu i izvrši samospaljivanje u znak prosvjeda zbog besramnog pljačkanja, zbog ne osuđivanja nekih što su ubili ljude, onih koji drpaju gdje stignu i začudi - ulaskom u politikuu odjednom postaju lumeni,poslovnjaci...ne bi pomoglo. Ova je zemlja utonula u vlastitu blj.... oslijepila i oglušila, pokorila se i samo štiti svoj dnevni gablec i pivu, svoj tako prividan, jadan mir. Očito za dobro svoje djece sutra. Očito zato jer se žele osjećati kao ljudi - pećinski.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:11 24.01.2020.

eh pa neće valjda svog svoga .. niste se valjda nadali...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.