Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za seljake
Povratak na članak

Šišljagić: HDSSB ne stoji iza prosvjeda, ali ih podržavamo!

- Prosvjedi su rezultat loše vladavine HDZ-a i koalicijskih partnera, a ako ne znaju kako ih riješiti, najbolje je da odstupe s vlasti, rekao je Vladimir Šišljagić

Komentari 13

MO
momak23
10:00 05.03.2010.

Šišljagiću crni tiću,sve bi dao da bi vladu preveslao,seljake na bunu šalješ sebi ljudima lažnu nadu daješ..

VL
SK
santa klaus
17:29 04.03.2010.

iza koga bi to mogla ovakva smiješna stranka stati???

VL
BS
bstrabi2
18:14 04.03.2010.

Šišljagić ne stojite uza seljaka,ali bi mogli znati.Tko je ukrao toliku pšenicu.Iz silosa u Đakovštini.Jer ste vi tamo župan.Ili da pitamo Glavaša?????

VL
OB
-obrisani-
12:55 04.03.2010.

ovako izgleda jna oficirčina ..bas mu je loše...hm..još bi zapovjedao...

VL
MA
margaritas
13:16 04.03.2010.

sisljagicu daj im ti poticaje kad si tako pametan ti ces im dati za gorivo da dodu do zagreba i jos obmanjujes da ne stojis iza njih ne zelim traktore u zagrebu ja se njima ne zalim kad placam najvecici prirez kad mi poskupe rezije kad mi sin ostane bez posla ne zelim njihove problemen na svojim ulicama neka se konkurentnom proizvodnjom bore za sebe

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
13:35 04.03.2010.

\"\"H.S.S. -Seljacka Buna\"\" placa gorivo vodecem traktoru sa Hrvatskim Barjalom i natpisom \"\"Slavonijo komu si nesto skrivila \"\"!!! Osnivac H.S.S-a. Dr.Stjepan Radic i dalje ostaje vjeran samo plitike osnivaca H.S.S-a. Dr.Stjepan Radic a ostali koji krecu s puta Dr.Stjepana Radicatjepana Radica mogu zaboraviti na H.S.S.jer nepripadaju u tu stranku jer su izdali Hrvatskog Seljaka i H.S.S.. Naprijed Hrvatski Seljaci do pobjede i ako trba blokirati glavni Grad Zagreb kao kaksmo i blokirali bivsu vojsku J.N.A. do kapitulacije. Podjimo u miru Bozjem ! Vjera u Boga i Seljacka Sloga!

VL
SL
Slavica
13:48 04.03.2010.

Podrška seljacima u cijeloj Hrvatskoj, pa zar i one oko Velike Gorice Šišljagić nagovara da stoje na ulazu u Zagreb.Margaritas žao mi je vas svih u gradovima bez posla i vašeg sina,ali trebate doći u Slavniju da vidite jad i bjedu seljaka.Trebate jedan dan doći raditi što mi radimo i plaćamo režije, poreze i prireze.Iziđite na ulicu , ako dođu traktori podržite ih to je za bolje sutra i vaše i naše ,a ne samo FRIŠČIĆEVO , PANKRETIĆEVO, ČOBANKOVIĆEVO, ŠUKEROVO I KOSORIČINO.Ona je svoga zbrinula na dobro radno mjesto. Podrška i veliko hvala HDSSBu, svi glasovi Slavonije i seljaka trebaju ići i sigurno hoće njima. Punu podršku će dobiti na svakoj tribini od nas, vidimo se već uskoro jer dolazite u naše mjesto. PODRŠKA I VELIKO HVALA SVIMA U CIJELOJ HRVATSKOJ, PODRŠKA ŠTRAJKAČIMA U ŽELJEZARI UZ VAS SMO.

VL
MA
marko53
14:36 04.03.2010.

U principu sam protiv prosvjeda.Ovaj puta podržavam seljake, manje iz ekonomskog ,koliko iz političkog razloga.Dosta je pljačke Slavonije.Krenimo samo u nedavnu povijest.Sve ,ama baš sve dalmatinske banke subvencionirane.Riječka takođe.Istovremeno su sve Slavonske spale u stečaj.Za jedne ima ,za druge nema.Bogati JUG dobiva subvencije u svojoj djelatnosti turizmu.Brodogradnja je pojela cijeli dug HrvatskeTurističke organizacije koriste, zamislite DVADESET godina društveno zemljište bez LIPE NADOKNADE.Naravno da fali u proračunu.Danas jedna ruina na obali vrijedi više nego cijelo gospodarstvo u Slavoniji.Svejedno se Jug pomaže, a istovremeno naše prirodno bogatsvo Slavonija sistematski namjerno uništava.Primjer najnoviji, da se ne može poljoprivredno zemljište kupovati.Čekaju se kupci iz EU.Gledam oglas u internetu.Nova kuća i 9 hektara zemlje 70000eura.Naravno u Slavoniji.Za taj novac možete kupiti na moru 300 slovima tri stotine metara kvadratnih nekoga krša.No kada pogledate gdje se novac slijeva u turizam,Istru, Dalmaciju, Slavonija neka crkne.Zato kažem IZDRŽITE.

VL
OB
-obrisani-
14:51 04.03.2010.

marko...ne dijeli Hrvate...mogao bi loše proći..ne dijeli istok i jug...seljaci bi se trebali odreci simbolicnog djela za gradnju peljeskog mosta i tako pokazati svoju plemenitost i domoljublje...jesu li ....svi samo traze...

VL
GA
gala
15:43 04.03.2010.

hdssb maunitpulira seljacima i prikuplja jeftine poene... od 190 000 registriranih poljoprivrednika prosvjeduje njih koliko 200?

VL
MA
marko53
16:12 04.03.2010.

bjuri47-Ne prijeti nego piši činjenice.Mogu si zamisliti :gradnju pelješkog mosta.Zar nije dosta što je izgrađena auto cesta koja se koristi intezivno 3-4 tjedna u godini.I TO SAMO VIKEND.Zato pobij moje napise mulac jedan, ako možeš.Reci što nije istina što sam napisao.Dosta je bratsva na našu štetu.Zato ako imaš argumente piši, a ako nemaš idi čuvaj magarce.

VL
AK
akil
10:20 05.03.2010.

Ne samo Šišljagić,nego i njegova svita sve do onih koji su pobjegli u BH lože vatru vladajućima koristeći pritom seljake kao sredstvo.Sramota da seljaci nasjedaju na takve fore.

VL
OB
-obrisani-
10:56 05.03.2010.

Očito da su balkanske traktorijade popularne i Slovenci masovno kupujemo traktore i na ljeto dolazimo sa traktorima na odmor na Jadran..Slovenski turistični savez preporučuje Slovencima da če blokadu na EU-Zapadno balkanskoj granici kod Bregane i Macelja najlakše probiti ako imaju traktore veče težine i kubijature za kockastom zastavom..Naime u vremenima blagostanja i veselja u Hrvatskoj neki traktoraš se može sjetiti Piranskoga zaljeva i onako usput neki Slovenac može dobiti neku \"prijateljsku batinu na granici\"..Zbog opasnosti po život je vožnja traktorima sa zatvorenim staklima preporučljiva...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.