Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za seljake

Šišljagić: HDSSB ne stoji iza prosvjeda, ali ih podržavamo!

šišljagić
Arhiva VL
04.03.2010.
u 12:47

- Prosvjedi su rezultat loše vladavine HDZ-a i koalicijskih partnera, a ako ne znaju kako ih riješiti, najbolje je da odstupe s vlasti, rekao je Vladimir Šišljagić

HDSSB ne stoji iza seljačkih prosvjeda, ali ih u potpunosti podržavamo! Obilazit ćemo prosvjednike i dalje, pomagati ih moralno, materijalno i financijski, a HDZ i HSS prebacivanjem odgovornosti nastoje prikriti svoje loše poteze - reagirao je danas predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić na prozivke HSS-a da stoje iza seljačkog prosvjeda.

Kako je dodao, prosvjedi su rezultat loše vladavine HDZ-a i koalicijskih partnera, a ako ne znaju kako ih riješiti, najbolje je da odstupe s vlasti.

Šišljagićev zamjenik Krešimir Bubalo zatražio je od Vlade da poticaje seljacima isplati do ponedjeljka te pozvao sve koji mogu da opskrbe seljake gorivom. Na upit novinara znači li to da ih opskrbljuju za put do Zagreba, Bubalo je odgovorio: "Vjerojatno!"

Ključne riječi

Komentara 13

SK
santa klaus
17:29 04.03.2010.

iza koga bi to mogla ovakva smiješna stranka stati???

BS
bstrabi2
18:14 04.03.2010.

Šišljagić ne stojite uza seljaka,ali bi mogli znati.Tko je ukrao toliku pšenicu.Iz silosa u Đakovštini.Jer ste vi tamo župan.Ili da pitamo Glavaša?????

MO
momak23
10:00 05.03.2010.

Šišljagiću crni tiću,sve bi dao da bi vladu preveslao,seljake na bunu šalješ sebi ljudima lažnu nadu daješ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije