Naslovnica Vijesti Hrvatska

Šišljagić: HDSSB ne stoji iza prosvjeda, ali ih podržavamo!

- Prosvjedi su rezultat loše vladavine HDZ-a i koalicijskih partnera, a ako ne znaju kako ih riješiti, najbolje je da odstupe s vlasti, rekao je Vladimir Šišljagić
04. ožujka 2010. u 12:47 13 komentara 1 prikaza
šišljagić
Foto: Arhiva VL

HDSSB ne stoji iza seljačkih prosvjeda, ali ih u potpunosti podržavamo! Obilazit ćemo prosvjednike i dalje, pomagati ih moralno, materijalno i financijski, a HDZ i HSS prebacivanjem odgovornosti nastoje prikriti svoje loše poteze - reagirao je danas predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić na prozivke HSS-a da stoje iza seljačkog prosvjeda.

Kako je dodao, prosvjedi su rezultat loše vladavine HDZ-a i koalicijskih partnera, a ako ne znaju kako ih riješiti, najbolje je da odstupe s vlasti.

Šišljagićev zamjenik Krešimir Bubalo zatražio je od Vlade da poticaje seljacima isplati do ponedjeljka te pozvao sve koji mogu da opskrbe seljake gorivom. Na upit novinara znači li to da ih opskrbljuju za put do Zagreba, Bubalo je odgovorio: "Vjerojatno!"

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

  • santa klaus:

    iza koga bi to mogla ovakva smiješna stranka stati???

  • bstrabi2:

    Šišljagić ne stojite uza seljaka,ali bi mogli znati.Tko je ukrao toliku pšenicu.Iz silosa u Đakovštini.Jer ste vi tamo župan.Ili da pitamo Glavaša?????

  • momak23:

    Šišljagiću crni tiću,sve bi dao da bi vladu preveslao,seljake na bunu šalješ sebi ljudima lažnu nadu daješ..