Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO

Muškarac uhićen zbog pet provala

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
08.01.2019.
u 13:50

Najsvježija je ona od 3. siječnja, kada je oko ponoći na Trgu Republike provalio u kiosk i ukrao grickalice, ali ga je u daljnjem počinjenju spriječio aktivirani alarm te je pobjegao s mjesta događaja

Mladi Siščanin (25) uhićen je zbog sumnje da je u prosincu prošle te dosadašnjem dijelu ove godine počinio pet teških krađa. 

Najsvježija je ona od 3. siječnja, kada je oko ponoći na Trgu Republike provalio u kiosk i ukrao grickalice, ali ga je u daljnjem počinjenju spriječio aktivirani alarm te je pobjegao s mjesta događaja. Početkom prosinca prošle godine na sisačkoj gradskoj tržnici u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda provalio je u trgovinu i ukrao novac, počinivši štetu od 8690 kuna. Također je utvrđeno da je u noći, 17./18. prosinca u Strossmayerovoj ulici provalio u ljekarnu, ali kada se aktivirao alarm pobjegao je ništa ne ukravši. Ništa nije ukrao ni iz cvjećarnice u Ulici Antuna Grahovara, u koju je provalio 24./25. prosinca te po unutrašnjosti ispreturao stvari. U božićno vrijeme, od 25. do 27. prosinca, u Ulici Augusta Cesarca provalio je u stan 55-godišnjeg vlasnika, iz kojeg također ništa nije ukrao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je zbog počinjenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

>>Pogledajte video: Pljačka i ubojstvo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije